Nekter å farge håret

Kirsti Sørlie Hansen vil beholde den illrøde fargen.

RØDTOPP: Kirsti Sørlie Hansen vil ikke miste det røde håret, et av kjennetegnene som skiller henne fra de andre andre deltagerne.  Foto: Stella Pictures
RØDTOPP: Kirsti Sørlie Hansen vil ikke miste det røde håret, et av kjennetegnene som skiller henne fra de andre andre deltagerne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I talentprogrammet «Idol» er det ikke uvanlig at deltagere forandrer seg litt og får en make-over iløpet av sesongen. Kirsti Sørlie Hansen (25) synes bare det er moro å få hjelp av profesjonelle skjønnhetseksperter. 

- Jeg synes det er gøy. Jeg elsker å bli stylet og det er en ekstra bonus som er veldig fin å ha med seg, sier hun til Seher.no.

Fra de første sesongene vet man at flere deltagere nesten ikke er til å kjenne igjen fra de stiller opp på audition til de synger i finalerundene. De får nye klær, mer sminke og nye hårfrisyrer.

I fredagens finalesending hadde Kirsti rettet ut de røde krøllene og stilte med glatt, blankt hår. Selv om hun er litt forandret vet 25-åringen hvor grensen går.

- Jeg hadde ikke likt det om de forandret hårfargen min. Det er en stor del av personligheten min. Det er et stort steg å ta.

At deltagernes «nye» utseende kan skape debatt var tydelig i 2004 da Maria Haukaas Storeng ble drastisk forandret. Hun fikk stort krøllete hår og røk senere ut av talentprogrammet. Mange mente at den uvanlige frisyren var en av årsakene til nederlaget.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter ikke hår-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer