Nekter å få hjelp etter bilulykke

«The Big Bang Theory»-stjernen Mayim Bialik bruker fødselsteknikker for å håndtere smertene etter bilulykken.

«BIG BANG» PÅ TV OG PÅ VEIEN: Mayim er nominert til en Emmy for beste birolle i serien «Big Bang Theory». Foto: TVNorge
«BIG BANG» PÅ TV OG PÅ VEIEN: Mayim er nominert til en Emmy for beste birolle i serien «Big Bang Theory». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Big Bang Theroy»-stjernen Mayim Bialik (36) sliter for tiden med store smerter etter at hun tidligere denne måneden ble utsatt for en bilulykke.

Bialik - som også har gjort suksess i TV-serien «Blossom» - nekter imidlertid å bruke medisiner for å dempe smertene.

Isteden bruker hun triks fra fødslene til sine to barn Miles (6) og Fred (4) for å dempe smertene.

- Jeg brukte mye dyp pusting, akkurat som jeg gjorde under naturlig fødsel. Det samme brukte jeg rett etter ulykken, og det styrket min tro på hva du kan oppnå med meditasjon og evnen til å senke blodtrykket, sier hun ifølge People.

Mayim er for tiden Emmy-nominert for beste birolle i komiserien «Big Bang Theory», som går på TVNorge. Og til tross for den svære bandasjen, nølte hun ikke med å stille opp på den røde løperen på mandag.

Selv er hun gift med Michael Stone, og sammen bruker de mye tid på sønnene Miles og Fred.  Sistnevnte ammer hun fremdeles, og sjokkerte verden da hun gjorde det på t-banen tidligere i år. Bilulykken skal ifølge Mayim selv ha skjedd på yngstesønnens bursdag, 15. august.

- Jeg husker at jeg tenkte «Jeg er en mamma, dette skjer bare ikke. Jeg har barn som venter på meg. Det er sønnen min sin bursdag. Det var det første jeg tenkte.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jim parsons - Avslører «Big Bang Theory»-stjernens legning  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer