Miley Cyrus:

- Nekter å få barn på denne «dritt-planeten»

Artisten Miley Cyrus mener det må skje drastiske endringer før hun skal vurdere å få barn.

UNIKT FORHOLD: I et ferskt intervju forteller Hollywood-stjernen Miley Cyrus åpenhjertig om ekteskapet til Liam Hemsworth og hvorfor hun ikke foreløpig ikke vil ha barn. Foto: NTB Scanpix
UNIKT FORHOLD: I et ferskt intervju forteller Hollywood-stjernen Miley Cyrus åpenhjertig om ekteskapet til Liam Hemsworth og hvorfor hun ikke foreløpig ikke vil ha barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For syv måneder siden bekreftet den 26 år gamle artisten Miley Cyrus at hun hadde giftet seg med sin utkårede, Liam Hemsworth (29). Stjerneduoen hadde et turbulent av-og-på forhold før de bestemte seg for å gifte seg.

I august er Cyrus å se på forsiden av det populære motemagasinet Elle. I den anledning stilte hun opp til et intervju hvor hun fortalte om ekteskapet, som hun selv omtaler som «unikt», og ikke noe hun vil dele med offentligheten.

- Jeg tror ikke at jeg ville sluppet andre inn i forholdet mitt fordi det er så komplisert, moderne og nytt. Jeg tror ikke at vi er på et sted der folk skjønner seg på det. Jeg mener, tror folk at jeg er hjemme i et forkle og lager middag? sier stjernen.

Passer ikke inn i rollen

Cyrus har tidligere vært åpen om at hun er panseksuell, og har uttalt til Vanity Fair at hun tror folk faller for mennesker, og ikke kjønn. For sangstjernen er kjønn en liten, nesten irrelevant del av et forhold.

I intervjuet med Elle forklarer Cyrus at hun er i et heterofilt ekteskap med Hollywood-stjernen, men at hun fortsatt er seksuelt tiltrukket av kvinner. 26-åringen påpeker videre i intervjuet at hun definitivt ikke passer inn i en stereotypisk rolle som kone - et ord hun for øvrig hater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer