<strong>UNIKT FORHOLD:</strong> I et ferskt intervju forteller Hollywood-stjernen Miley Cyrus åpenhjertig om ekteskapet til Liam Hemsworth og hvorfor hun ikke foreløpig ikke vil ha barn. Foto: NTB Scanpix
UNIKT FORHOLD: I et ferskt intervju forteller Hollywood-stjernen Miley Cyrus åpenhjertig om ekteskapet til Liam Hemsworth og hvorfor hun ikke foreløpig ikke vil ha barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miley Cyrus:

- Nekter å få barn på denne «dritt-planeten»

Artisten Miley Cyrus mener det må skje drastiske endringer før hun skal vurdere å få barn.

Publisert

For syv måneder siden bekreftet den 26 år gamle artisten Miley Cyrus at hun hadde giftet seg med sin utkårede, Liam Hemsworth (29). Stjerneduoen hadde et turbulent av-og-på forhold før de bestemte seg for å gifte seg.

I august er Cyrus å se på forsiden av det populære motemagasinet Elle. I den anledning stilte hun opp til et intervju hvor hun fortalte om ekteskapet, som hun selv omtaler som «unikt», og ikke noe hun vil dele med offentligheten.

- Jeg tror ikke at jeg ville sluppet andre inn i forholdet mitt fordi det er så komplisert, moderne og nytt. Jeg tror ikke at vi er på et sted der folk skjønner seg på det. Jeg mener, tror folk at jeg er hjemme i et forkle og lager middag? sier stjernen.

<strong>UNIKT EKTESKAP:</strong> Hollywood-stjernene Liam Hemsworth og Miley Cyrus giftet seg i fjor under en hemmelig seremoni. Foto: NTB Scanpix
UNIKT EKTESKAP: Hollywood-stjernene Liam Hemsworth og Miley Cyrus giftet seg i fjor under en hemmelig seremoni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Passer ikke inn i rollen

Cyrus har tidligere vært åpen om at hun er panseksuell, og har uttalt til Vanity Fair at hun tror folk faller for mennesker, og ikke kjønn. For sangstjernen er kjønn en liten, nesten irrelevant del av et forhold.

I intervjuet med Elle forklarer Cyrus at hun er i et heterofilt ekteskap med Hollywood-stjernen, men at hun fortsatt er seksuelt tiltrukket av kvinner. 26-åringen påpeker videre i intervjuet at hun definitivt ikke passer inn i en stereotypisk rolle som kone - et ord hun for øvrig hater.

<strong>STJERNEPAR:</strong> Hollywood-stjernen Miley Cyrus forteller at hun lever i et heterofilt ekteskap, men at hun fortsatt blir tiltrukket av kvinner. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Hollywood-stjernen Miley Cyrus forteller at hun lever i et heterofilt ekteskap, men at hun fortsatt blir tiltrukket av kvinner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen ting stjernen ikke er en fan av, er ordet «selvopptatt», spesielt når det blir brukt om kvinner og deres personlige valg. Hun hevder at det er forventet at kvinner skal produsere barn for å holde planetens befolkning oppe. Dersom man ikke ønsker å få barn, blir lovene endret, eller nye lover kommer til - alt for å tvinge barn på kvinner, mener Cyrus.

- Hvis du ikke vil ha barn synes andre synd på deg, som du er en kald, hjerteløs tispe som ikke er i stand til å elske. Hvorfor har vi lært at kjærlighet betyr å sette andre før deg selv, og ikke deg selv først? Hvis du elsker deg selv, hva gjør du da? Du kommer først.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

Må skje drastiske endringer

Det er nettopp denne egenkjærligheten og styrken som har formet det nye albumet hennes, som har navnet «She Is Miley Cyrus». Det er tydelig at 26-åringen er på et godt sted i livet, og til Elle forteller Cyrus at hun aldri har følt seg så mektig som nå.

Når det kommer til fremtidige barn og ikke minst morsrollen, er stjernen klar i sin sak på at visse drastiske endringer må gjøres med planeten. Hun mener at vi har gjort det samme mot planeten som vi har gjort mot kvinner, ved at vi bare tar og tar, mens vi forventer at den skal produsere.

- Jeg føler at vi er blitt overlevert en «dritt-planet», og jeg nekter å overlevere denne planeten videre til mitt barn. Inntil jeg føler at mitt fremtidige barn kan leve på en planet med fisk som svømmer i havet, kommer jeg ikke til å bringe inn et nytt liv som må forholde seg til dette.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukket opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Av-og-på forhold

Over ti år er gått siden Cyrus og Hemsworth møtte hverandre for første gang. Det var under innspillingen av filmen «The Last Song», hvor de begge kapret hovedrollene. I 2010, året etter, gjorde stjerneparet sin debut som kjærester på Oscar-utdelingen.

Forholdet skulle imidlertid vise seg å være alt annet enn en dans på roser, og i de påfølgende årene dukket det stadig opp nye bruddspekulasjoner.

Paret valgte å slå tilbake ved å avsløre at de hadde forlovet seg, men det viste seg å bli en kort affære da stjernenes representant bekreftet at Cyrus og Hemsworth hadde gått hver til sitt i 2013.

<strong>FANT TILBAKE:</strong> Selv om Hollywood-paret Miley Cyrus og Liam Hemsworth avbrøt forlovelsen i 2013, fant de tilbake til hverandre to år senere. Foto: NTB Scanpix
FANT TILBAKE: Selv om Hollywood-paret Miley Cyrus og Liam Hemsworth avbrøt forlovelsen i 2013, fant de tilbake til hverandre to år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant de imidlertid tilbake til hverandre, og da Cyrus gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i 2016, gratulerte tv-verten med at paret igjen var forlovet.

LES OGSÅ: Miley Cyrus sjokkerer på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer