SKYR SKUESPILLERINNER: "The Wrestler"-skuespiller Mickey Rourke hevder at han vil ikke date damer i sammen bransje. Foto: All Over Press
SKYR SKUESPILLERINNER: "The Wrestler"-skuespiller Mickey Rourke hevder at han vil ikke date damer i sammen bransje. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å date skuespillerinner

Hollywood-sjernen har brent seg før...

SEHER.NO: Mickey Rourke (56) er kjent for å være glad i unge damer, men det er ikke alle som er interessante for "The Wrestler"-skuespilleren.

Etter at ekteskapet med skuespillerinnen Carre Otis tok slutt i 1998, bestemt Rourke seg nemlig for å holde seg langt unna skuespillerinner.

Til tross for at 56-åringen snart er aktuell i filmer sammen med skjønnheter som Megan Fox (23) og Eva Green (29), blir han ikke fristet til å prøve lykken med kvinner i samme bransje.

- Jeg vil ikke bo med en skuespillerinne igjen, uansett hvordan hun ser ut. Jeg jobber snart med Megan Fox og Eva Green, og jeg klager ikke. Men jeg sier, har du en gang blitt brent... forklarer han ifølge ContactMusic.


Skuespilleren har tidligere innrømmet at han traff bunnen etter at kona Carre Otis (40) forlot ham. 

- Jeg tror ikke jeg forlot huset på fire-fem måneder, og jeg satt i et skap og sov i skapet av en eller annen grunn, og jeg hadde det ikke bra med meg selv, uttalte Rourke i et intervju med Barbara Walters i februar.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, her snubler han på prisutdelingen