Nekter å date kjendiser igjen

Nå snakker Aylar Lie ut om bråket i vinter.

INGEN KJENDISER: Aylar Lie sier hun har bestemt seg for å ikke date flere kjendiser. Foto: FameFlynet
INGEN KJENDISER: Aylar Lie sier hun har bestemt seg for å ikke date flere kjendiser. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor høst og vinter stormet det rundt den tidligere glamourmodellen Aylar Lie (28). Hun ble gjentatte ganger observert sammen med både skistjernen Petter Northug og artisten Atle Pettersen, og ryktene om Norges nye superpar gikk sin gang i den norske pressen.

Ifølge Dagbladet Fredag forteller Aylar nå at hun har bestemt seg for å ikke date kjendiser igjen.

- Slapp av. Som sagt: Petter og jeg er gode venner, vi har hatt det hyggelig sammen, alt er fint. Jada, jeg flørtet med Atle. Big deal! Jeg er som andre jenter: Jeg er singel og dater. Forskjellen er at det jeg gjør, havner i media, sier hun til avisen.

I marsutgaven av Det Nye snakket den norske kjendisen ut om at hun ble gravid i fjor høst, og valgte å ta abort. Intervjuet skulle trykkes i anledning kvinnedagen. Det hele ble snappet opp av andre medier, og bladet Her og Nå valgte å kjøre saken som oppslag, der det hele ble framstilt som om Lie uttalte seg direkte til bladet.

- Det eneste jeg vil si: Dette intervjuet var ment til et kvinneblad i forbindelse med temaet «sterke og stolte kvinner». Det var drøyt av Her og Nå å stjele intervjuet og framstille det som om jeg hadde stilt opp for dem, sier Aylar.

28-åringen trodde hun aldri kunne bli gravid etter at hun mistet menstruasjonen etter at hun deltok i TV 2-programmet «Skal vi danse». Etter at søsteren til en venninne høsten 2011 ringte og sa at hun hadde drømt at Aylar ventet barn, tok hun likevel en graviditetstest.

- Da jeg så at testen var positiv ble jeg først veldig glad. Glad for at jeg i det hele tatt kunne bli gravid. Men jo mer jeg tenkte på hvem jeg hadde blitt gravid med, og hvordan situasjonen var, desto mer gikk det opp for meg at det ikke var noen annen utvei enn å ta abort, fortalte Aylar til Det Nye.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen annen utvei enn abort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer