SIER NEI TIL KJENTE KVINNER I ETT ÅR: Etter flere høyprofilerte forhold til stjerner som popartisten Jessica Simpson (t.v.) og "Friends"-stjernen Jennifer Aniston, har rockemusikeren John Mayer bestemt seg for ikke å date flere berømte damer i 2010. Foto: All Over
SIER NEI TIL KJENTE KVINNER I ETT ÅR: Etter flere høyprofilerte forhold til stjerner som popartisten Jessica Simpson (t.v.) og "Friends"-stjernen Jennifer Aniston, har rockemusikeren John Mayer bestemt seg for ikke å date flere berømte damer i 2010. Foto: All OverVis mer

Nekter å date flere kjente kvinner

- Jeg blir litt skremt av dette.

SEHER.NO: Rockestjernen John Mayer (32) har de siste årene blitt like kjent for sine offentlige romanser med kvinnelige stjerner som Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Lindsay Lohan og Jennifer Love Hewitt, som musikken.

Men nå hevder flørtekongen at han er lei av å lese om kjærlighetslivet sitt i avisene og vil selv ta konsekvensene av det.

På talkshowet til komikeren Ellen DeGeneres avslørte han at han har lovet seg selv å ligge unna damer - og kjente damer spesielt - i ett år.

- Jeg blir litt skremt av dette med dating. Så jeg skal bare la tiden gå sin gang og leve mitt eget liv, sa han på TV ifølge People.

Mayer hevder det er tilfeldig at så mange av eks-kjærestene hans er berømte kvinner.

- Jeg kan ikke sitte og klage "Vennligst la meg leve et anonymt liv med denne personen som har vært berømt i 15 år." Du vil aldri se meg si "Jeg er sjokkert over at jeg blir forfulgt nå". Derfor skal jeg roe ned. 2010 blir et rolig år uansett hva jeg gjør, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.


LES OGSÅ: Flørtet vilt med Jennifers eks