TRENDIKON: Sarah Jessica Parker hevder nå at hun har sluttet å bruke sokker - selv også om vinteren. Foto: FameFlynet Sweden
TRENDIKON: Sarah Jessica Parker hevder nå at hun har sluttet å bruke sokker - selv også om vinteren. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Nekter å bruke sokker

Sarah Jessica Parker går barbeint året rundt - av en bestemt grunn...

SEOGHØR.NO: Skuespiller og moteguru Sarah Jessica Parker (48) forteller i et intervju med Oscar-vertinne Ellen DeGeneres (56) at hun aldri bruker sokker - selv ikke om vinteren.

- Jeg er så lav at jeg prøver å vise litt hud ved anklene for å illustrere at det er mer av meg enn det dere oppfatter, fortalte hun under onsdagens The Ellen DeGeneres Show.

Parker har imidlertid ikke alltid vært like opptatt av høyden sin. I fjor fikk hun mye oppmerksomhet, da hun gikk med sokker i åpne sandaler i New York.

MEN ER DET IKKE...?: Selv om Sarah Jessica Parker nå hevder at hun ikke bruker sokker lenger, har hun definitvt gjort det før. I fjor var hun med på å gjøre trenden med å ha sokker i åpne sandaler brennaktuell. Her følger hun sønnen James Wilkie Broderick til skolen i New York i februar 2013.  Foto: Stella Pictures
MEN ER DET IKKE...?: Selv om Sarah Jessica Parker nå hevder at hun ikke bruker sokker lenger, har hun definitvt gjort det før. I fjor var hun med på å gjøre trenden med å ha sokker i åpne sandaler brennaktuell. Her følger hun sønnen James Wilkie Broderick til skolen i New York i februar 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sarah Jessica, som stadig oftere er å se i norske designantrekk, udødeliggjorde sex-spaltisten Carrie Bradshaw i den populære HBO-serien fra 1998 til 2004 - og var ironisk nok med på å gjøre «sokker-i-sandalene»-trenden som herjet på begynnelsen av fjoråret brennaktuell.

Ryktene har den siste tiden florert blant «Sex og singelliv»-fansen om at en tredhe spillefilm er i gjære, noe trebarnsmoren benekter i intervjuet med Degeneres:

- Jeg har prøvd å finne opp noen interessante svar til alle disse spørsmålene som har dukket opp den siste tiden. Men sannheten er at det ikke har vært snakk om noen tredje film.

- Jeg vet at det er en historie som ikke er blitt fortalt, men om den noensinne kommer fram eller ikke, får bli en av vår tids største mysterier.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker elsker Kari Traa