TRENDIKON: Sarah Jessica Parker hevder nå at hun har sluttet å bruke sokker - selv også om vinteren. Foto: FameFlynet Sweden
TRENDIKON: Sarah Jessica Parker hevder nå at hun har sluttet å bruke sokker - selv også om vinteren. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Nekter å bruke sokker

Sarah Jessica Parker går barbeint året rundt - av en bestemt grunn...

SEOGHØR.NO: Skuespiller og moteguru Sarah Jessica Parker (48) forteller i et intervju med Oscar-vertinne Ellen DeGeneres (56) at hun aldri bruker sokker - selv ikke om vinteren.

- Jeg er så lav at jeg prøver å vise litt hud ved anklene for å illustrere at det er mer av meg enn det dere oppfatter, fortalte hun under onsdagens The Ellen DeGeneres Show.

Parker har imidlertid ikke alltid vært like opptatt av høyden sin. I fjor fikk hun mye oppmerksomhet, da hun gikk med sokker i åpne sandaler i New York.

MEN ER DET IKKE...?: Selv om Sarah Jessica Parker nå hevder at hun ikke bruker sokker lenger, har hun definitvt gjort det før. I fjor var hun med på å gjøre trenden med å ha sokker i åpne sandaler brennaktuell. Her følger hun sønnen James Wilkie Broderick til skolen i New York i februar 2013.  Foto: Stella Pictures
MEN ER DET IKKE...?: Selv om Sarah Jessica Parker nå hevder at hun ikke bruker sokker lenger, har hun definitvt gjort det før. I fjor var hun med på å gjøre trenden med å ha sokker i åpne sandaler brennaktuell. Her følger hun sønnen James Wilkie Broderick til skolen i New York i februar 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sarah Jessica, som stadig oftere er å se i norske designantrekk, udødeliggjorde sex-spaltisten Carrie Bradshaw i den populære HBO-serien fra 1998 til 2004 - og var ironisk nok med på å gjøre «sokker-i-sandalene»-trenden som herjet på begynnelsen av fjoråret brennaktuell.

Ryktene har den siste tiden florert blant «Sex og singelliv»-fansen om at en tredhe spillefilm er i gjære, noe trebarnsmoren benekter i intervjuet med Degeneres:

- Jeg har prøvd å finne opp noen interessante svar til alle disse spørsmålene som har dukket opp den siste tiden. Men sannheten er at det ikke har vært snakk om noen tredje film.

- Jeg vet at det er en historie som ikke er blitt fortalt, men om den noensinne kommer fram eller ikke, får bli en av vår tids største mysterier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker elsker Kari Traa