«Paradise Hotel» 2020:

Nekter å bruke kvinnekostyme

Mohamed «Simo» Elh'babi (22) ville ikke kle seg ut som kvinne da deltakerne fikk i oppgave å arrangere dragshow i kveldens «Paradise Hotel».

NEKTER Å KLE SEG UT: Mohamed «Simo» Elh'Babi står på sitt når deltakerne skal lage show på «Paradise Hotel». Video: Viaplay Vis mer
Publisert

Høstens sesong av skandalerealityen «Paradise Hotel» er godt i gang, og hittil har programmet bydd på krangling, drama og selvsagt ellevill sex.

I mandagens episode fikk deltakerne i oppgave å kle seg ut som det motsatte kjønn, i forbindelse med at «fri kjærlighet» er ukens tema på hotellet.

I utkledningskonkurransen skal deltakerne konkurrere om tre sikre plasser i den neste parseremonien. De måtte også fremføre et dragshow foran de andre deltakerne. Dommer i konkurransen var den nyinnsjekkede deltakeren Henrik Bach Mortensen (25).

Deltakerne la seg i hardtrening i kampen om å sikre seg en trygg plass - og opptredenene førte mildt sagt til flere latterkuler.

Den tidligere «SKAM»-profilen Mohamed «Simo» Elh'babi (22) valgte imidlertid å avstå fra å kle seg ut. 22-åringen satt nemlig i vanlige herreklær under hele seansen, før han som sistemann ble bedt om å gjennomføre sitt show.

TAKKET NEI: Mohamed «Simo» Elh'babi ville ikke kle seg ut som kvinne i mandagens episode. Foto: Roy Darvik / NENT
TAKKET NEI: Mohamed «Simo» Elh'babi ville ikke kle seg ut som kvinne i mandagens episode. Foto: Roy Darvik / NENT Vis mer

Elh'babi ble ønsket velkommen til scenen med stor applaus, før han forklarte at han hadde valgt å ikke kle seg ut som kvinne.

- Som dere ser, har jeg ikke kledd meg ut eller noe som helst. Først og fremst vil jeg si at dere alle ser utrolig fantastiske ut, sier han, og forklarer at han har vanskelig for å sminke seg og å være feminin.

TREKANTDRAMA: Det er trøbbel i paradis for Maria Moen og Marcus Tannum inne på «Paradise Hotel», og Maria tar derfor drastiske grep for å gå videre. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Stor respekt

Videre sa han:

- Jeg har stor respekt for LHBT-samfunnet. Jeg respekterer det og mener at også mitt valg burde respekteres. Det handler om å være seg selv, og jeg er meg selv, og sånn er det bare.

Valget hans ble mottatt med støtte og applaus hos de andre deltakerne.

Til Se og Hør forteller realitydeltakeren om årsaken til at han valgte å avstå fra å delta i utkledningskonkurransen. Han avviser at det har noe med religion å gjøre, og sier at det rett og slett handlet om at han synes det var ubehagelig.

- Jeg synes det er ukomfortabelt å gjøre sånne ting. Personlig pleier jeg ikke å gjøre noe sånt. Jeg er ikke så feminin av meg, sier han, samtidig som han understreker at han støtter fri kjærlighet, som er denne ukas tema på skandalehotellet.

Likevel sier 22-åringen at han ikke blir overrasket dersom det kommer reaksjoner etter mandagens episode.

- Jeg forventer å få reaksjoner. Men dette handler bare om hvem jeg er.

22-åringen er også glad for at de andre deltakerne på hotellet støttet ham i beslutningen om å ikke kle seg i kvinneklær, og viste forståelse for valget hans.

DRAMA: Dramaet fortsetter inne på «Paradise Hotel» når Maria føler seg tvunget til å ligge med Alex. Video: Rød Løper Vis mer

Han sier også at han hadde en artig kveld med dragshow på hotellet.

- Det var en heftig kveld, og veldig morsomt. Jeg ga de andre tips om hvordan de kunne kle seg ut, sier «SKAM»-skuespilleren til Se og Hør, og fortsetter:

- Men jeg vil ikke at folk skal tro at jeg er homofob eller noe slikt, for det er jeg ikke. Jeg hater ingen, og håper ingen hater meg, avslutter han.

LES OGSÅ: I heftig boligstrid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer