Margot Robbie:

Nekter å bruke gifteringen i ukedagene

Margot Robbie åpner opp om forholdet til Tom Ackerley.

GIFT: Skuespiller Margot Robbie og regissør Tom Ackerley har vært gift siden i fjor. Nå åpner førstnevnte opp om det å være gift. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Skuespiller Margot Robbie og regissør Tom Ackerley har vært gift siden i fjor. Nå åpner førstnevnte opp om det å være gift. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I 2013 falt «The Wolf of Wall Street»-stjernen Margot Robbie (27) pladask for regissørspiren Tom Ackerley (27).

Til tross fjor at paret valgte å gifte seg i all hemmelighet i fjor, nådde nyheten likevel pressen, som ga bryllupet mye omtale.

Den australske skuespilleren har vært særdeles ordknapp når det kommer til den store dagen, og hvordan livet som mann og kone er.

- BESTEVENNER: Margot Robbie og kjæresten Tom Ackerley har vært kjærester siden 2013. Foto: NTB Scanpix
- BESTEVENNER: Margot Robbie og kjæresten Tom Ackerley har vært kjærester siden 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt vilt

I et større intervju med australske Vouge åpner imidlertid Margot nå opp om forholdet til regissørkjæresten. Samtidig avslører 27-åringen at hun ble overrasket over den enorme interessen knyttet til bryllupet.

Paret feiret den store dagen med bare 50 av deres nærmeste venner og familiemedlemmer til stede. Kort tid etter å ha gitt hverandre sitt ja, delte Margot et bilde på Instagram, hvor hun viser ringfingeren til kamera.

A post shared by @margotrobbie on

Bildet gikk som en farsott i sosiale medier.

- Det var helt vilt. I ettertid har jeg sett så mange andre annonsere forlovelsen sin på samme måte. Det er morsomt, veldig bisart.

- Alltid forelsket i ham

Margot forklarer videre at forholdet ikke kjennes noe annerledes etter at paret giftet seg. Det er ingen tvil om at Robbie trives som kone, men avslører at hun sjelden får brukt sin egen giftering.

- Vi var bestevenner og samboere før vi giftet oss, og vi er fortsatt bestevenner og samboere, så like har forandret seg, egentlig. Bortsett fra at jeg bare får bruke ringen min i helgene. Jeg kan selvfølgelig ikke bruke den i ukedagene når jeg jobber. Jeg har ikke lyst å miste den på jobb, sier Margot.

Skuespilleren har tidligere åpnet opp om hvordan hun falt for sin ektemann Tom:

- Vi var venner en stund, og jeg var alltid forelsket i ham. Men jeg tenkte: «Han kommer ikke til å elske meg tilbake. Ikke gjør dette rart, Margot. Ikke vær dum og si at du liker ham.» Men så skjedde det plutselig, og det var sånn: «Selvsagt skal vi være sammen. Dette gir så mye mening», sa Robbie til Vouge.

GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk enorm oppmerksomhet etter hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street». Foto: RED GRANITE PICTURES / Album
GJENNOMBRUDD: Margot Robbie fikk enorm oppmerksomhet etter hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i filmen «The Wolf of Wall Street». Foto: RED GRANITE PICTURES / Album Vis mer

27-åringen begynte sin skuespillerkarriere i dramaserien «Pan Am». Hun spilte kun i tre filmer før hun fikk gjennombruddet i «The Wolf of Wall Street» - Martin Scorseses kritikerroste Oscar-film sammen med Leonardo DiCaprio.

Tiden etter har hun også gjort suksess i de kinoaktuelle filmene «Tarzan» og «Suicide Squad».

LES OGSÅ: Margot Robbie avslører at hun tekster med prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer