Joseph Baena:

Nekter å bruke farens navn

Arnold Schwarzeneggers sønn forklarer hvorfor han ikke vil bruke farens etternavn.

FAR OG SØNN: Arnold Schwarzenegger og Joseph Baena er far og sønn. Foto: Instagram
FAR OG SØNN: Arnold Schwarzenegger og Joseph Baena er far og sønn. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arnold Schwarzenegger (74) er et kjent navn for de aller fleste. Han er både skuespiller og politiker, og i tillegg anses 74-åringen for å være blant de viktigste profilene i bodybuildingens historie.

Sønnen, Joseph Baena (24), har valgt å følge i sin fars fotspor når det kommer til valg av karrierevei. Det betyr imidlertid ikke at han ikke vil tråkke opp sin egen sti.

Det er nettopp derfor han har valgt å ikke bruke sin fars velkjente etternavn. Det avslørte han selv overfor E! News.

- Det er flere ulike årsaker til det, men det er bare ikke hovedprioriteten min for øyeblikket. Jeg fokuserer på å bygge opp meg selv og karrieren min innen skuespill og eiendom. Det er bare det jeg fokuserer på nå.

ANGREPET: Arnold Schwarzenegger var på et arrangement i Sør-Afrika, da noen plutselig angrep ham bakfra. Video: CNN Vis mer

- Stolt

Selv om far og sønn ikke deler etternavn, har Schwarzenegger likevel stor innflytelse på sønnens liv og karriere

- Jeg mener, faren min er en hingst. Han er en manns mann liker jeg å tenke, og jeg ser mye opp til ham. Så på en måte har han påvirket mange ting: veien jeg har tatt med skuespill, med kondisjon og fysikk og de mange andre tingene jeg gjør.

Og det ser ut til at han også imponerer sin far. I anledning 24-åringens bursdag postet Schwarzenegger et innlegg på Instagram hvor han hyllet sin hardtarbeidende sønn og alt han fikk til.

«Gratulerer med dagen! Jeg er så stolt av deg og elsker deg. Du kjører på på treningsstudioet, i eiendomskarrieren din og med skuespill. Jeg vet at dette kommer til å bli enda et fantastisk år».

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Drømmen

Baena er for tiden aktuell med hovedrollen i flere kommende filmer, deriblant en actionthriller ved navn «Lava».

I tillegg til det holder han seg i mellomtiden travel på treningsstudioet - hvor han tilbringer flere timer hver dag. Samtidig holder han seg til en svært enkel matplan som bare inkluderer kjøtt eller kjøtterstatninger, og ris.

Alt dette gjør han for å oppnå sin store drøm om å få en rolle i en cowboyfilm fra western.

- Jeg vil ha hatt og støvler, og så kan jeg allerede å ri på hester, forklarte han, og la til at han i actionthrilleren også får gjort litt av det.

KONTROVERSIELL: Mange synes spørsmålet programleder Steve Harvey stilte Miss Universe-vinneren var upassende. Reporter: Anabelle Bruun / Video: Youtube / Miss Universe Vis mer

Stor søskenflokk

Schwarzenegger har fire barn sammen med sin ekskone Maria Shriver. Baena er imidlertid ikke én av de.

Hans far var gift med Shriver i hele 31 år. Paret tok imidlertid ut separasjon i 2011, da hun fant ut at 74-åringen hadde fått barn med hushjelpen i 1997. Barnet var Baena.

Han ble født bare fem dager før Shriver fikk sønnen Christopher (24) med ektemannen. De to kvinnene hadde altså gått gravid samtidig, og begge bar på Schwarzeneggers barn.

I tillegg til Joseph og Christopher, har den tidligere bodybuilderen barna Katherine (32), Christina (30) og Patrick (28).

LES OGSÅ: Kjendisdatter nekter å skjule sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer