Nekter å bøye seg for slankepresset

- Jeg har ikke tro på dietter, sier filmstjernen.

<strong>SIER NEI TIL DIETTER:</strong> Emma Stone (t.h.) sier til bladet Vanity Fair at hun nekter å følge Hollywood-produsentenes ønske om stadig å gå på diett. Her er hun i en scene fra filmen «Easy A» med Amanda Bynes. Foto: face to face
SIER NEI TIL DIETTER: Emma Stone (t.h.) sier til bladet Vanity Fair at hun nekter å følge Hollywood-produsentenes ønske om stadig å gå på diett. Her er hun i en scene fra filmen «Easy A» med Amanda Bynes. Foto: face to face Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Superbad»-skuespilleren Emma Stone (22) har i løpet av de siste månedene blitt en av Hollywoods mest populære unge skuespillere.

Men med den økte stjernestatusen, har Emma også opplevd et økt slankepress, noe hun nekter å være med på.

- Jeg har blitt mer oppmerksom på det etter hvert som jeg blir eldre, men jeg har ikke tro på dietter, sier hun til bladet Vanity Fair.

I tillegg til intervjuet markerer Stone sitt standpunkt ved å posere i bikini på forsiden av den nyeste utgaven av bladet.

Stone hevder hun holder seg i god nok form ved å trene pilates og jevnlige runder med fjellklatring på et klatresenter i New York.

Skuespilleren hevder hun også har bestemt seg for å holde et lokk over privatlivet sitt så lenge som mulig, selv om hun er i ferd med å bli en internasjonal filmstjerne.

- Når det kommer til ting som min families helse, forhold - virkelig personlige ting - har jeg funnet ut at den beste måten å takle det på er å ikke snakke om det, sier hun til Vanity Fair.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater de åtte babyene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer