KOSTE SEG PÅ NASJONALDAGEN: Hele familie, bortsett fra yngstemann Samuel var ute, på den amerikanske nasjonaldagen 4. juli. Fra venstre: Ben. Violet, Jennifer og Seraphina. Foto: Fame Flynet
KOSTE SEG PÅ NASJONALDAGEN: Hele familie, bortsett fra yngstemann Samuel var ute, på den amerikanske nasjonaldagen 4. juli. Fra venstre: Ben. Violet, Jennifer og Seraphina. Foto: Fame FlynetVis mer

Nekter å bøye seg for slankepresset

Hollywoodstjernen Jennifer Garner har ingen hast med å kvitte seg med fødselsvekten.

SEOGHØR.NO:  Skuespillerparet Jennifer Garner og Ben Affleck ble foreldre for tredje gang i februar. Men i motsetning til flere kjendismødre, haster det ikke med å bli syltynn igjen for den tidligere «Alias»-stjernen.

- Jennifer plages ikke av slankepresset slik andre kjendiser gjør. Hun tar det rolig og prøver å ikke bli besatt av slankingen, sier en kilde nær stjernen til nettstedet Contactmusic.

Slankepresset er stort i Hollywood. Og det er ingen nåde får nybakte mødre. Blant annet får Jessica Simpson 24 millioner kroner for å bli slank igjen, etter at hun fødte  datteren Maxwell i mai.

Også undertøysmodellen Miranda Kerr mistet babyvekten i rekordfart da hun fikk sønnen Flynn, med Orlando Bloom.

Jennifer skal ifølge Contactmusic satse på også å unne seg kaloririk mat.

- Hun tillater seg selv å spike spaghetti og kjøttboller, og liker å spise mørk sjokolade etter måltidene, sier
kilden til nettstedet.

Jennifer og Ben giftet seg i 2005, og har fått døtrene Violet (6) og Seraphina (3) sammen med yngstemann Samuel (4 måneder). Allerede planlegger de å få sitt fjerde barn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun strålte fra innsiden