Nekter å bli med på gjenforening

Spice Girls feirer 20-års jubileum og bytter ut «Posh» og «Sporty».

PÅ TURNÉ: Jentene i Spice Girls planlegger en gjenforening i nærmeste fremtid, men de må finne erstatninger for to av jentene. Fra venstre: Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown og Emma Bunton.  Foto: wenn.com
PÅ TURNÉ: Jentene i Spice Girls planlegger en gjenforening i nærmeste fremtid, men de må finne erstatninger for to av jentene. Fra venstre: Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown og Emma Bunton. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 7. juli 1996 slapp jentegruppa Spice Girls sin første singel «Wannabe», som raskt klatret til toppen av hitlistene verden rundt. En enorm internasjonal suksess fulgte og de fem jentene: Geri Halliwell (43), Emma Bunton (40), Melanie Brown (41), Victoria Beckham (42) og Melanie Chisholm (42) ble symboler på «Girl Power» natten over.

Nå planlegger gruppa å gjenforenes for å feire 20-års jubileum. Problemet er bare at ikke alle ønsker å bidra. Verken Beckham eller Chisholm vil turnere, men de andre lar ikke det sette en stopper for planene.

Nå skal de, ifølge magasinet Life & Style, holde audition for å finne jenter som kan erstatte «Posh» og «Sporty Spice».

- Snart vil de annonsere auditioner for å erstatte de andre. De mener Posh og Sporty kan byttes ut, sier en kilde.

Gruppa hadde også gjenforeningskonserter i 2007 og 2008, da med alle medlemmene.

GJENFORENT: Spice Girls gjorde også comeback under O.L i Storbritannia i 2012.  Foto: Pa Photos
GJENFORENT: Spice Girls gjorde også comeback under O.L i Storbritannia i 2012. Foto: Pa Photos Vis mer

- De ble helt fra seg

Beckham ønsker ikke å delta fordi hun er travelt opptatt med karrieren som klesdesigner for sitt eget merke. Kvinnene forventet derimot ikke at Chisholm ikke ville delta.

- Det var ingen overraskelse at Victoria ikke ville være med, men jentene ble fra seg når Mel C også dropper det, avslører kilden.

Chisholm er kanskje den som har hatt mest suksess med sin solokarriere. I 2012 ga hun ut sitt sjette soloalbum, og de siste årene har hun blant annet jobbet som talentdommer på TV.

Brown har også vært talentdommer og Emma Bunton har startet som programleder på TV. Halliwell har de siste årene også vært med i flere TV-produksjoner, men satser nå igjen på musikken.

LES OGSÅ: Adele overrasket med Spice Girls hyllest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer