NY ROLLE: Susan Sarandon gleder seg til å bli bestemor, men vil kalles noe annet av sitt lille barnebarn. Foto: All Over Press
NY ROLLE: Susan Sarandon gleder seg til å bli bestemor, men vil kalles noe annet av sitt lille barnebarn. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å bli kalt for bestemor

Hollywood-stjernen Susan Sarandon er ikke bare fornøyd med å snart få sitt første barnebarn.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Susan Sarandon (67) blir bestemor for første gang når skuespillerdatteren Eva Amurri (28) og ektemannen Kyle Martino (33) blir foreldre senere i år.

Men Saradon ønsker ikke at barnebarnet skal kalle henne bestemor, og har derfor kommet med et eget forslag, melder People.com.

- Jeg har lånt et navn av en veldig nær venn av meg som kommer fra sør i landet, og hans mormor ble kalt for «Honey» (som betyr kjære), forteller skuespilleren til nettstedet.

- Jeg driver og eksperimenterer med det nå, og Eva liker det, så vi får se.

Saradon gleder seg til å skjemme bort sitt ufødte barnebarn, og har allerede begynt å handle inn ting til det nye familiemedlemmet.

- Både Eva og Kyle har bursdag denne måneden, så jeg har kjøpt en liten vugge og et stellebord, røper hun.

De vordende foreldrene giftet seg i 2011 og adopterte den gang til seg omplasseringshunden Freddie for å få en start på familielivet sammen.

LES OGSÅ: - Jeg var stein på alle prisutdelinger