SLUTT: Artistparet Kelis og Nas giftet seg i 2003, men i mai søkte Kelis om skilsmisse. Foto: All Over Press
SLUTT: Artistparet Kelis og Nas giftet seg i 2003, men i mai søkte Kelis om skilsmisse. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å bla opp for babyutstyr

Popstjernen nekter å betale for babyutstyr.

SEHER.NO: I februar ble det kjent at "Milkshake"-stjernen Kelis (29) og rapperen Nas (35) venter barn, men allerede i mai kunne nettstedet TMZ melde at paret har valgt å gå hver til sitt

Kelis ventes å føde i disse dager, og har ifølge BBC News nå valgt å gå rettens vei for å få sin fraseparerte mann til å bidra økonomisk til deres ufødte barn.

Artisten krever nå at Nas betaler henne omtrent 130.000 kroner slik at hun kan kjøpe babyutsyr samt lønne en barnepike.

"Caught out There"-stjernen innrømmer ifølge BBC News at hun ikke har midler til å ta seg av barnet og at hun er avhenging av Nas' økonomiske støtte.

I rettspapirene kommer det fram at Kelis' inntekter i 2008 var snaue, og at hun fortsatt trenger å skaffe barnevogner, senger og babyutstyr til hennes to hjem i Los Angeles og New York.

Men Nas nekter å åpne lommeboka så mye som eks-kona krever.

Ifølge TMZ skal Nas - til tross for at han ga ut flere album i 2008 - nekte for at han tjente godt, og hevder at han allerede har gått med på å betale rundt 15.000 kroner for diverse babyutstyr.

Artistparet giftet seg i 2003 og Kelis søkte om skilsmisse i mai. I skilsmissepapirene ble "uforsonlige uoverensstemmelser" oppgitt som grunn. 

I november begynte det å florere stygge rykter om at Kelis hadde vært utro mot ektemannen, men årsaken til bruddet er ikke kjent.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kunngjorde brudd via Twitter