Amber Heard:

Nekter å betale

Hevder forsikringsselskapet er ansvarlige for å betale eksmannen.

BER OM HJELP: Amber Heard har tilsynelatende ingen planer om å gjøre opp for seg med det første. Foto: Evelyn Hockstein/Pool/AFP/NTB
BER OM HJELP: Amber Heard har tilsynelatende ingen planer om å gjøre opp for seg med det første. Foto: Evelyn Hockstein/Pool/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at den svært offentlige skittentøyvasken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (59) endte med en rettssak, har det stadig dukket opp overskrifter som omtaler den tidligere «Aquaman»-stjernen.

Heard, som var tiltalt for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være offer for vold i hjemmet, ble dømt til å betale eksmannen ti millioner dollar, nærmere 100 millioner kroner.

Det er noe hun mener forsikringsselskapet er pliktig til å hjelpe henne med å betale, og går nå rettens vei for å få dem til å åpne lommeboken, skriver TMZ. .

36-åringen mener at hennes million-forsikring skal dekke utgifter i forbindelse med rettssaken, samt at de også er ansvarlige for å hjelpe henne med å dekke millionbeløpet hun ble dømt til å betale eksmannen.

Blir ikke enige

Skuespillerinnen går nå til søksmål mot New York Marine and General Insurance Co. etter at hun først tok dem til retten og ba en dommer idømme dem betalingsansvaret, noe forsikringsselskapet ikke anså som sin oppgave.

Heard hadde nemlig tegnet en ansvarsforsikring på én million dollar for å beskytte seg mot ærekrenkelseskravet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer