Amber Heard:

Nekter å betale

Hevder forsikringsselskapet er ansvarlige for å betale eksmannen.

BER OM HJELP: Amber Heard har tilsynelatende ingen planer om å gjøre opp for seg med det første. Foto: Evelyn Hockstein/Pool/AFP/NTB
BER OM HJELP: Amber Heard har tilsynelatende ingen planer om å gjøre opp for seg med det første. Foto: Evelyn Hockstein/Pool/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at den svært offentlige skittentøyvasken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (59) endte med en rettssak, har det stadig dukket opp overskrifter som omtaler den tidligere «Aquaman»-stjernen.

Heard, som var tiltalt for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være offer for vold i hjemmet, ble dømt til å betale eksmannen ti millioner dollar, nærmere 100 millioner kroner.

Det er noe hun mener forsikringsselskapet er pliktig til å hjelpe henne med å betale, og går nå rettens vei for å få dem til å åpne lommeboken, skriver TMZ. .

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

36-åringen mener at hennes million-forsikring skal dekke utgifter i forbindelse med rettssaken, samt at de også er ansvarlige for å hjelpe henne med å dekke millionbeløpet hun ble dømt til å betale eksmannen.

Blir ikke enige

Skuespillerinnen går nå til søksmål mot New York Marine and General Insurance Co. etter at hun først tok dem til retten og ba en dommer idømme dem betalingsansvaret, noe forsikringsselskapet ikke anså som sin oppgave.

Heard hadde nemlig tegnet en ansvarsforsikring på én million dollar for å beskytte seg mot ærekrenkelseskravet.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Argumentasjonen mellom partene bunner i at juryen fant Heard skyldig i ærekrenkelse, noe som gjør at forsikringsselskapet mener de ikke er ansvarlige for å betale Heards rettslige sakskostnader.

I rettsdokumentene, innhentet av TMZ, argumenterer Heard for det stikk motsatte - nemlig at forsikringsselskapet lovet å betale utgiftene hennes til advokater, samt dommer mot henne opp til en million dollar, uansett hvilket utfall rettssaken skulle ha.

Det er denne avtalen Heard hevder partene har inngått, og hun går nå rettens vei, ettersom hun sier at de ikke har oppfylt sine krav i henhold til kontrakten.

LES OGSÅ: Regner med han ser humoren i det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer