Nekter å bekrefte at hun er gravid

Men bildene av Gisele Bundchen snakker for seg selv...

NEKTER Å BEKREFTE GRAVIDITETEN: Selv om det er åpenbart at supermodellen venter barn, har hun ennå ikke bekreftet nyheten. Foto: All Over Press
NEKTER Å BEKREFTE GRAVIDITETEN: Selv om det er åpenbart at supermodellen venter barn, har hun ennå ikke bekreftet nyheten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er over to måneder siden Hollywood-mediene først skrev at supermodellen Gisele Bundchen (31) venter sitt andre barn.

Og selv om hun ikke lenger forsøker å skjule den voksende magen, har modellen heller ikke bekreftet at hun er gravid.

Forrige uke viste Bundchen seg fram på amerikansk fotballkamp, der hun var for å se ektemannen Tom Brady (35) spille. Men fotografenes linser var nok først og fremst rettet mot modellens mage, og ikke mot hennes vakre ansikt.

Da finansmagasinet Forbes nylig publiserte listen over kjendisparene som tjener mest penger, toppet Bundchen og Brady listen. Dermed kan det se ut til at superparets kommende barn får en luksuriøs oppvekst.

Fra før har paret sønnen Benjamin (2). NFL-stjernen Brady har også sønnen Jack (4) fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, hun er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer