Khloé Kardashian og Caitlyn Jenner:

- Nekter å begrave stridsøksen

Khloé postet kryptisk melding på Instagram istedenfor å dukke opp i Caitlyns bursdag.

STRID: Den antatte uenigheten mellom Khloé Kardashian og Caitlyn Jenner vil ingen enda ta.Foto: NTB Scanpix
STRID: Den antatte uenigheten mellom Khloé Kardashian og Caitlyn Jenner vil ingen enda ta.Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke ukjent at det skjer mye drama i Kardashian/Jenner-leiren. Siden realityshowet «Keeping up with the Kardashian» begynte å rulle over TV-skjermene i 2007, har seerne vært med på alt fra samlivsbrudd, graviditeter og utroskapsskandaler til kjønnsskifte.

Sistnevnte var kanskje det største vendepunktet for Kardashian-familien som etter 25 år opplevde at pappa og stefar, Bruce Jenner, nå Caitlyn Jenner (70), ønsket å skille seg fra Kris Jenner (63) og gjennomgå et kjønnsskifte.

Etter den sjokkerende nyheten ga Caitlyn omsider ut selvbiografien «The Secrets of My Life», hvor hun blant annet tegnet et negativt bilde rundt ekskona Kris. Dette ble dråpen for flere av familiemedlemmene - spesielt Khloé Kardashian (35).

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Avlyste i siste liten

I 2017 innrømmet Caitlyn i Andy Cohens radioprogram at hun ikke hadde snakket med Khloé på to år, til tross for at de har stått hverandre nær under hele oppveksten til 35-åringen.

Khloé har selv uttalt at hun ikke ville la Caitlyn møte datteren sin True (1).

Det kan se ut til at stridsøksen fortsatt ikke er begravd mellom Caitlyn og Khloé - etter snart fire år med uenigheter. Anonyme kilder forteller nemlig til US Weekly at Caitlyn nylig skal ha avlyst sin deltakelse på åpningen av Seminole Hard Rock Hotel & Casino i Florida i siste liten.

Bakgrunnen for avlysningen skal ha vært at 70-åringen ikke ønsket å møte Khloé som var der sammen med storesøster Kourtney Kardashians (40) eks, Scott Disick (36).

Kilden bekrefter overfor nettstedet at 70-åringen var ventet på åpningen, men at en konflikt med Khloé og Scott skal ha gjort at hun trakk seg.

RYKTES OM ISFRONT: Ifølge flere kilder skal det være en konflikt mellom Khloé Kardashian og Caitlyn Jenner. Her er de avbildet sammen med Kris Jenner i 2016 under New York Fashion Week. Foto: NTB Scanpix
RYKTES OM ISFRONT: Ifølge flere kilder skal det være en konflikt mellom Khloé Kardashian og Caitlyn Jenner. Her er de avbildet sammen med Kris Jenner i 2016 under New York Fashion Week. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke i bursdagen

Ryktene om en mulig konflikt mellom dem har heller ikke blitt noe mindre, etter at Caitlyn feiret 70 årsdagen sin tidligere denne uken.

I anledning bursdagen samlet 70-åringen sine nærmeste, blant dem, begge døtrene Kendall Jenner (23) og Kylie Jenner (22) samt Kourtney Kardashian (40) og Kim Kardashian (39) var til stede under feiringen.

Det var derimot én som uteble fra feiringen - nemlig Khloé.

Det er uvisst om bakgrunnen for at Khloé ikke var til stede handler om den beryktede konflikten mellom dem, eller om hun rett og slett ikke hadde anledning til å delta. Ifølge Elle delte 35-åringen et bilde med tekst på Instagrams historiefunksjon hvor hun skrev at hun hadde jobbet med en reklameinnspilling hele dagen.

- Jeg har spilt inn en reklame i hele dag, men jeg fant akkurat ut at Representantenes hus offisielt har anerkjent det armenske folkemordet! Dette er stort for armenere, skrev realitystjernen samme dag som hun skulle vært sammen med resten av søstrene sine.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kryptisk melding

Om reklamejobben var hele sannheten bak Khloés bursdagsfravær er usikkert, men hun delte heller aldri noen offentlig gratulasjon til sin tidligere stefar - noe flere av de andre søstrene hennes gjorde. Ifølge Elle delte 35-åringen noen kryptiske sitater istedenfor på Instagram.

- Alt i livet ditt burde ha en mening. De tingene du eier, menneskene du omgås og daglige handlinger du gjør, alle burde være meningsfulle. Undersøk livet ditt i dag: Hva trenger du å bli kvitt? Hva trenger du å legge til mer av? Hold det enkelt, for et enkelt liv er et lykkelig liv, sto det på et av bildene Khloé delte.

Hun la også ut et bilde med en tekst som flere tolker som en direkte beskjed til Caitlyn:

- Min sirkel blir mindre. Tilgangen til meg har blitt mer begrenset. Jeg søker bare ekte forbindelser med ekte mennesker nå.

Hittil har verken Khloé eller Caitlyn kommentert den angivelige konflikten. Det gjenstår derfor bare å se om de kommer til å dukke opp sammen på fremtidige arrangementer.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer