HEMMELIG STATUS: Verken Christer Reiersøl eller Lene Angelica Nilsen ønsker å avsløre om de er blitt sammen etter Paradise Hotel. I skrivende stund er imidlertid de to sammen på Mallorca. Foto: TV3
HEMMELIG STATUS: Verken Christer Reiersøl eller Lene Angelica Nilsen ønsker å avsløre om de er blitt sammen etter Paradise Hotel. I skrivende stund er imidlertid de to sammen på Mallorca. Foto: TV3Vis mer

Nekter å avsløre sivilstatusen

Men Christer og Lene Angelica fra «Paradise Hotel» reiste sammen til Magaluf.

SENDT HJEM: Arman Dzudza (høyre) kunne sende hjem hvem han ville i mandagens episode av Paradise Hotel. Da han gikk bak Lene Angelica, måtte Christer reise hjem. Foto: TV3
SENDT HJEM: Arman Dzudza (høyre) kunne sende hjem hvem han ville i mandagens episode av Paradise Hotel. Da han gikk bak Lene Angelica, måtte Christer reise hjem. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken er det fullt kaos på «Paradise Hotel», noe deltagerne får merke allerede i mandagens episode, når Christer Reiersøl (21) plutselig må sjekke ut fordi fredede Arman Dzudza (21) stiller seg bak Lene Angelica Nilsen (20) i parsplitten.

- Det var ekstremt bittert. Jeg ble faktisk dritsur, siden jeg hadde kommet så langt og trodde jeg skulle vinne. Grunnen til at jeg tar det så bra på TV, var fordi jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle ha noen sure miner. Men da jeg først var ute derfra, ble jeg veldig lei meg, sier Christer til Seoghør.no.

Christer og Lene Angelica har hatt et svært intimt forhold etter at hun kom inn i TV3-programmet, og har hatt sex en rekke ganger. De to er for tiden sammen med deltagerne Mats Slyngstad og Kine Blix i Magaluf på Mallorca. Men sivilstatusen vil de to imidlertid holde hemmelig.

- Folk er veldig nysgjerrige på om vi er kjærester, men det er jo ingenting som er morsommere enn å la folk lure, så vi fortsetter med det.

I mandagens episode forteller Christer at han er forelsket i Lene Angelica i det han sjekker ut, og hun svarer at hun har falt for ham. Men også Lene Angelica holder kortene tett til brystet.

- Det vil vi holde hemmelig. Folk får bare fortsette å lure. Men vi er for tiden i Magaluf sammen og alt er bare bra og hyggelig, sier hun til Seoghør.no.

For Lene Angelica var det tungt å miste partneren.

- Det var faktisk helt jævlig. Det var som å miste meg selv. Da Christer røk ut, røk også mye av min trivsel der. Så det var absolutt veldig trist.


«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Tatt ut av hotellet for å gravid-testes