<strong>UTRO:</strong> Dolly Parton innrømmer utroskap, men nekter å avsløre hvem elskeren var. Foto: Reuters/NTB Scanpix.
UTRO: Dolly Parton innrømmer utroskap, men nekter å avsløre hvem elskeren var. Foto: Reuters/NTB Scanpix. Vis mer

Dolly Parton:

Nekter å avsløre sin hemmelige elsker

Dolly Parton innrømmer at hun ikke har vært trofast mot ektemannen Carl.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Countrystjernen Dolly Parton (71) feiret i fjor gullbryllup med ektemannen Carl Dean (74), men det finnes svært få bilder av dem sammen.

– Jeg kaller ham «Pappa», forteller Dolly i et av intervjuene som er trykket i den nye boka «Dolly on Dolly: Interviews and Encounters».

Strigråt

Selv om Dolly giftet seg med Carl da hun var 21 år gammel, har hun likevel opplevd å få hjertet sitt knust av en annen.

En affære med en hemmelig mann på begynnelsen av 80-tallet etterlot henne sønderknust.

– Jeg gråt nok til å fylle en sjø. Men jeg har ikke tenkt å snakke om det mer. Noe må være hemmelig, sier hun ifølge Daily Mail.

Mange spekulasjoner

Mange har spekulert i hvem den hemmelige elskeren var.

Teoriene går på Burt Reynolds (81), som hun spilte mot i «The Best Little Whorehouse in Texas» i 1982, eller Sylvester Stallone (70), som hun spilte mot i «Rhinestone» i 1984.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>RYKTENE GIKK:</strong> Dolly og Sylvester Stallone hadde god kjemi på det store lerretet. Mange spekulerer i om de også hadde et forhold. Foto: Bulls/NTB Scanpix
RYKTENE GIKK: Dolly og Sylvester Stallone hadde god kjemi på det store lerretet. Mange spekulerer i om de også hadde et forhold. Foto: Bulls/NTB Scanpix Vis mer

Glad i menn

Dolly legger ikke skjul på at hun elsker å flørte.

– Menn er min store svakhet. Korte, fete, skallede eller slanke – men Carl vet at jeg alltid kommer hjem til han, sa hun til Daily Mail i 2014.

I boka innrømmer hun at hun ikke hadde hatt noe imot en ny affære.

– Men jeg ville ikke fortalt Carl om den. Jeg hadde dødd om han forlot meg, sier hun.

Oppvokst i trange kår

Den folkekjære artisten vokste opp med 11 søsken i Sevier County i Tennessee, i svært trange kår. Faren hennes betalte legen som hjalp til med Dollys fødsel, med en pose havregryn, ifølge Saving Cournty Music.

Familien bodde i en enkel hytte med kun ett rom like utenfor Great Smokey Mountans.

Musikk var en viktig del av livet hennes helt fra starten, og Dollys bestefar var prest i en pinsemeninghet, så mange av hennes første opptredener skjedde i kirken.

I sangfuglens tidligste låter som «Coat of Many Colors» og «In the Good Old Days (When Times Were Bad)» synger hun om fattigdommen hun opplevde som barn.

Angrer ingenting

I dag er Dolly Parton, som har lagt seg under kniven en rekke ganger, blitt en legende som har alt hun kan ønske seg, men nå takker artisten for oppveksten i fattigslige kår.

- Barndommen min gjorde meg til den jeg er i dag. Jeg ville ikke byttet bort noe som helst med det å vokse opp i Great Smokey Mountains, forteller hun til Entertainment Tonight.

- Jeg har aldri skammet meg over familien min, uansett hvor fattige og skitne vi var. Jeg har alltid elsket å komme der jeg kommer fra og å ha de foreldrene jeg hadde.

LES OGSÅ: Selena Gomez anklager Justin Bieber for utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer