DØDE I JUNI: Michael Jackson gikk brått bort 25. juni i år - til stort sjokk for en hel verden. Foto: All Over Press
DØDE I JUNI: Michael Jackson gikk brått bort 25. juni i år - til stort sjokk for en hel verden. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å avsløre dødsårsaken

Jacksons død behandles i skjul.

SEHER.NO: Michael Jacksons obduksjon, inkludert de omfattende toksikologiske undersøkelsene, er nå avsluttet. Men liksynskontoret i Los Angeles nekter likevel å offentliggjøre resultatet.

Det skjer etter anmodning fra politiet, som etterforsker poplegendens død. Politiet ønsker nemlig å holde dødsårsaken hemmelig helt til etterforskningen er helt avsluttet.

En talsmann for Los Angeles-politiet vil ikke opplyse om når sannheten om Michael Jacksons tragiske død kan deles med offentligheten.

Popkongen døde av hjertestopp i hjemmet sitt i Holmby Hills 25. juni i år. Politiet har aldri lagt skjul på at de mistenker at Jacko døde av en utilsiktet overdose medisin, muligens bedøvelsesmiddelet propofol.

Sangerens privatlege, doktor Conrad Murray har lenge vært i politiets søkelys - noe som også har ført til at kontoret hans har blitt ransaket. En lang rekke andre leger etterforskes også for å ha forsynet sangeren med medisin.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skal ha blitt "kjemisk kastrert"