FOR TRAVEL TIL Å SKRIVE?: Didrik Solli-Tangen får hjelp av manageren til å skrive innleggene på sin personlige bloggside. 22-åringen er i disse dager svært opptatt med promotering og forberedelser til Eurovision-finalen neste uke.  Foto: SCANPIX
FOR TRAVEL TIL Å SKRIVE?: Didrik Solli-Tangen får hjelp av manageren til å skrive innleggene på sin personlige bloggside. 22-åringen er i disse dager svært opptatt med promotering og forberedelser til Eurovision-finalen neste uke. Foto: SCANPIX Vis mer

Neida, han er ikke flue på veggen over alt!

På bloggen ser det ut som Didrik Solli-Tangen deltar på alt som har med Grand Prix å gjøre, men det er ikke helt slik...

SEHER.NO:  Selv om det fortsatt er litt over én uke til den internasjonale finalen i Eurovision går av stabelen på Telenor arena 29. mai, er det allerede fullt sirkus rundt flere av de 39 delegasjonene.

I tillegg til sceneprøver, pressekonferanser og meet & greet med fansen, har nemlig flere av Eurovision-deltagerne et svært tettpakket program med diverse opptredner, sosiale tilstelninger og promotering opp mot neste ukes semi-finaler og finale.

Og den kanskje travlest av dem alle, er da Norges vinnerhåp Didrik Solli-Tangen (22), som skal delta på en rekke arrangementer og sosiale happenings frem til 29. mai. 

Selv om «My Heart Is Yours»-sangeren er svært opptatt om dagen, har fansen kunnet trøste seg med at de kan få et innblikk i hverdagen hans gjennom hans personlige og private bloggside (ekstern link).

Og onsdag la 22-åringen ut flere bilder og skrev referater fra sceneprøvene og pressekonferansene til Nederland og Romania på Telenor arena.

Ut fra innholdet i innleggene ser det ut til at Didrik selv var tilstede under pressekonferansene.

Seher.no hadde imidlertid flere reportere i salen, og ingen av dem så snurten av den norske sangstjernen, noe som kan tyde på at det ikke er Didrik som skriver innleggene på bloggen.

Eivind Grøstad, Solli-Tangens manager, avviser at det er noen andre enn Didrik som skriver innleggene, men innrømmer samtidig at 22-åringen får litt hjelp.

I tillegg får de assistanse av NRK og NRK.no til å ta bilder og finne gode saker.
 
- Didrik og jeg skriver sakene sammen. I går var vi ute på Telenor arena og hørte på prøver. Hele redaksjonen i NRK og NRK.no tar bilder for oss og oppdaterer oss på saker, sier han til Seher.no. 
 
- Vi dikterer altså alle sakene selv, men vi blir tipset om saker av hele NRK redaksjonen, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Da ville jeg vært en forræder