IKKE REKVISITTER: Tori Spelling og Dean McDermott er blant kjendisene som ofte fotograferes sammen med barna. Men de slår tilbake mot de harde anklagene fra barnas bestemor om at de to utnytter Liam og Stella som "realityshow rekvisitter". Foto: All Over Press
IKKE REKVISITTER: Tori Spelling og Dean McDermott er blant kjendisene som ofte fotograferes sammen med barna. Men de slår tilbake mot de harde anklagene fra barnas bestemor om at de to utnytter Liam og Stella som "realityshow rekvisitter". Foto: All Over PressVis mer

- Nei, vi utnytter ikke barna!

Slår tilbake mot bestemorens ondsinnede brev.

SEHER.NO: I forrige måned skrev Tori Spellings mor, Candy Spelling, et åpent brev til Tori der hun gikk kraftig til angrep på datterens behandling av barna.

I det offentlige brevet anklaget Candy "Beverly hills"-stjernen og ektemannen Dean McDermott for å utnytte barna som "realityshow rekvisitter".

Candy mente hun måtte skrive brevet og offentliggjøre det fordi Tori ikke svarer på telefon, tekstmeldinger eller e-post, ifølge PerezHilton. Det er vel neppe måten å gjøre det på om hun ønsker kontakt med datteren igjen, og nå slår Toris kjæreste tilbake mot svigermoren.

Da de ble konfrontert med brevet på en flyplass i helgen, sa Tori først at: "Vi har ikke lest noen ting. Vi har vært på ferie og er såååå glade."

Men Dean har tydeligvis brukt ferien på å lese, og klarte ikke å holde munnen lukket:

- Vi bruker ikke barna våre som rekvisitter, vi tar veldig godt vare på barna våre, vi elsker våre barn… men alle har rett til å ha sin mening, sa han ifølge PerezHilton.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kan ikke noen få henne til å spise