<strong>SKILLES IKKE:</strong> Ifølge Seal skal han ikke skille seg fra Klum. Men de er ikke sammen lenger. Foto: All Over Press
SKILLES IKKE: Ifølge Seal skal han ikke skille seg fra Klum. Men de er ikke sammen lenger. Foto: All Over Press Vis mer

- Nei, vi skal ikke skilles

Men Seal vet ikke om han og Heidi Klum finner tilbake til hverandre.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i januar kom den overraskende nyheten om at superparet Heidi Klum og Seal hadde brutt med hverandre etter et syv år langt ekteskap.

I etterkant av bruddet har det tidligere paret vist seg fram med gifteringene på. Nå sier Seal at han ikke skal skille seg fra Klum.

- Det er ingenting å forsone, vi har en god tone med hverandre. Vi skal ikke skille oss, vi er ikke en gang lovlig separert. Vi er ikke sammen. Realiteten i situasjonen er at vi har vokst fra hverandre, sa sangeren til Billy Bush på Acceses Hollywood Live ifølge ShowbizSpy.com.

Sangstjernen vet ikke om det er en mulighet for at han vil bli sammen med modellen igjen.

- Er det en sjans for at vi blir sammen igjen? Helt ærlig, det vet jeg ikke. Jeg aner ikke svaret på det spørsmålet, sier han.

Det tidligere paret har likevel svært mye respekt for hverandre.

- Vi har hatt den dypeste respekt for hverandre gjennom vårt forhold og fortsetter å elske hverandre veldig mye. Men vi har vokst fra hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi sørger begge over bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer