- Nei, vi føler oss ikke desperate

TVNorges nye realityjenter aner ikke hva som venter dem... Se video!

BONDEROMANTIKK? 25 jenter reiser ut på tur i det nye TVNorge-programmet «Gøy på landet». Foto: TVNorge
BONDEROMANTIKK? 25 jenter reiser ut på tur i det nye TVNorge-programmet «Gøy på landet». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med flere av «Gøy på landet»-jentene nederst i saken!

SEHER.NO: 25 jenter drar ut på tur i TVNorge-programmet «Gøy på landet», der de i flere uker skal reise landet rundt i håp om å finne sin store kjærlighet - på bygda.

Lite vet jentene på forhånd om hva eller hvem som venter dem. Men til Seher.no avslører de at de likevel ikke frykter at de skal bli sett på som desperate ved å delta i et sjekkeprogram av det kaliberet som de de nå er med i.

- Det er jo alltids en baktanke, men det jeg gjør bestemmer jeg selv. Hva andre tror og mener får de gjøre, så får de heller bare se på TV at jeg koser meg, sier en av deltagerne i TVNorge-programmet, Camilla Carlsen (22), til Seher.no.
 
- Er du desperat?

 
- Nei, jeg håper ikke det. Nei, jeg vil ikke se på meg selv som desperat, sier Stavanger-jenta lattermildt.

Karin Paulsen (48) er også med i høstens nye realitysatsning fra TVNorge. Paulsen synes heller ikke det er noe galt med å reise til bygd etter bygd i håp om å finne kjærligheten på TV. Desperat, det føler hun seg i hvert fall ikke.

- Nei! Jeg tror ikke det er noen desperate jenter blant den gjengen der. Nei, absolutt ikke. Det er bare gøy, det, mener Karin, som får støtte av to andre deltagere, Setareh Hossein og Eliise Finseth Belbomo.

- Jeg gjør egentlig ikke det. Jeg føler at jeg har vært åpen og gitt alle en sjanse, og virkelig gitt mye av meg selv. Jeg tror ikke jeg kan bli sett på som en desperat - for jeg tror ikke jeg har gjort noe som gjør at jeg blir sett på som desperat, mener Hossein.

Belbomo på sin side følte bare at hun lot transportmiddelet vise vei.
 
- Det er ingen som gikk inn her og sa at jeg trenger en mann. Alle gikk inn fordi de søkte bygde-Norge. De ville se Norge på en ny måte, og de ville se Norge med åpne kort. Vi har egentlig bare latt bussen avgjøre hvordan det ble. Vi har ikke bestemt noenting, vi har egentlig bare latt alt gå sin gang, sier Elise Finseth Belbomo til Seher.no.

I mandagens program reiste de 25 romantikksøkende jentene til bygda Audnedal. Der møtte de tre ungkarer, men hvem som finner tonen med hvem ser du senere denne uka...

«Gøy på landet» ser du på TVNorge mandager til og med torsdager klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette tidenes dårligste sjekketriks?  

Se video med flere av «Gøy på landet»-jentene her:


[obj:media:9883]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer