SØLVVINNER: I 2007 var vakre Julia Mancuso på date med Aksel Lund Svindal. Fortsatt svirrer romanseryktene rundt de to, og etter kvinnenes utfor blusset ryktene opp på nytt. Torsdag tok hun sitt andre sølv, denne gangen i kombinasjonen. Foto: AP
SØLVVINNER: I 2007 var vakre Julia Mancuso på date med Aksel Lund Svindal. Fortsatt svirrer romanseryktene rundt de to, og etter kvinnenes utfor blusset ryktene opp på nytt. Torsdag tok hun sitt andre sølv, denne gangen i kombinasjonen. Foto: APVis mer

- Nei, vi er ikke kjærester

Aksel Lund Svindal kobles til den amerikanske skjønnheten igjen.

SEHER.NO: Onsdag tok vakre Julia Mancuso (25) sølv i kvinnenes utfor, og Aksel Lund Svindal (27) var rask med å gratulere den amerikanske alpinisten på twitter.

De to har en rekke ganger blitt koblet til hverandre, men Norges egen sølvgutt benekter at de to er kjærester.

- Det er noen man heier mer på enn andre, uten at det ligger noe mer bak det enn det. Vi er ikke kjærester, men du har jo en historie der, som gjør at jeg står nærmere henne enn de fleste andre, sier Lund Svindal til Dagbladet.

I 2007 var han på date med Mancuso, noe som vakte oppsikt i alpinmiljøet. Etter onsdagens sølvmedalje skrev Svindal på twitter: "The big favorite Lindsey Vonn won the women’s downhill ahead of my favorite Julia Mancuso. Nice Julia!!”

Torsdag tok Mancuso sitt andre sølv i OL i Vancouver, da i kombinasjonen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kledd naken etter gullet