HETE FØLELSER: - Jeg har veldig varme følelser for Christian Fredrik, han er mer enn en venn for meg, erkjenner Jeanett Vasskog til Seher.no. Foto: TV 2
HETE FØLELSER: - Jeg har veldig varme følelser for Christian Fredrik, han er mer enn en venn for meg, erkjenner Jeanett Vasskog til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Nei, vi er ikke kjærester

Men TV-frieren nekter å kommentere om hun er forelsket.

Publisert
SEHER.NO: I mandagens sesongavslutning av «Jakten på kjærligheten» ble det klart hvilke av årets fire «Jakten»-par som har funnet kjærligheten. Jostein Sundby og Mari Edvardsen er det eneste paret som definitivt har lagt et romantisk forhold på is, mens Christian Fredrik Sandberg (26) og hans utvalgte, Jeanett Vasskog (23), tar én dag av gangen.

Til Seher.no avslører Jeanett at akkurat det fortsatt er tilfelle, nesten to måneder etter at det siste programmet ble spilt inn.

- Greia er at Christian Fredrik bor i Bergen, mens jeg bor i Oslo. Vi har heller ikke fått så mye tid sammen siden sist, derfor er vi også på samme nivå som vi var da det siste programmet ble spilt inn. Vi ønsker fortsatt å bli bedre kjent med hverandre, og det blir forhåpentligvis enklere uten kameraer og pressen til stede, sier hun til Seher.no.

- Er dere kjærester?

- Vi har det bra sammen. Vi har det koselig, så får vi se hva som skjer etter hvert. Men nei, vi er ikke kjærester ennå.

Nylig ble det kjent at TV-bonden Christian Fredrik planlegger å flytte til Østlandet. Først og fremst i jakten etter en ny jobb. Da vil ting bli enklere, mener Jeanett.

- Det blir fint å komme nærmere hverandre, noe som forhåpentligvis vil skje på nyåret en gang, forteller «Jakten»-frieren.

- Er du forelsket, Jeanett?

- Det har jeg ikke lyst til å kommentere. Men jeg har veldig varme følelser for Christian Fredrik, han er mer enn en venn for meg. Det er nå jakten starter, det er nå hverdagslivet begynner. Jeg tror et forhold blir mer varig dersom det danner seg etter det vi nå har vært med på, sier Jeanett Vasskog til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette kom aldri fram på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer