KJÆRESTER: Eva og Eduardo Cruz ble sammen kort tid etter hun skilte seg fra Tony Parker.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Eva og Eduardo Cruz ble sammen kort tid etter hun skilte seg fra Tony Parker. Foto: All Over Press Vis mer

- Nei, vi dater ikke!

Ryktene vil ha det til at Eva Longoria dater en ny basketballspiller.

Publisert
SEHER.NO:  I fjor skilte Eva Longoria (36) seg med «San Antonio Spurs»-basketballspiller Tony Parker (29) etter tre års ekteskap. Nå vil ryktene ha det til at hun dater en annen basketball stjerne, nemlig «L.A. Lakers»-spilleren Matt Barnes (31).

- Først Jessica Simpson, så dette. Nok en gang tar pressen feil. Matt Barnes og jeg dater ikke!, skrev Longoria på sin Whosay-side, og henviste samtidig til Simpsons ubekreftede graviditetEn graviditet som like etter ble bekreftet av Jessica selv.

I følge nettstedet Pagesix flørtet de to og hadde en helt spesiell kjemi seg imellom.

- Vi jobber kun med veldedighetsarrangementet «Padres and Athletes vs Cancer» sammen. Hvorfor er sannheten aldri godt nok som «headline»?, skrev hun frustrert - ironisk nok - videre.

For sannheten er nemlig den at den vakre brunetten er sammen med den 10 år yngre spanske sangeren Eduardo Cruz, som også er kjent som Penelope Cruz' lillebror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble tatt på fersken av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer