IKKE AVLYTTET: - Nei, jeg tror ikke de avlyttet oss. Men det hendte at fikk nyss om at noe er i gjære og kom for å undersøke saken nærmere. De hadde jo pause og var borte noen ganger de også, forteller Runi Hagelsteen Vik, som i likhet med 13 andre d Foto: TV 2
IKKE AVLYTTET: - Nei, jeg tror ikke de avlyttet oss. Men det hendte at fikk nyss om at noe er i gjære og kom for å undersøke saken nærmere. De hadde jo pause og var borte noen ganger de også, forteller Runi Hagelsteen Vik, som i likhet med 13 andre d Foto: TV 2 Vis mer

- Nei, vi avlyttet ikke deltagerne

Men «Farmen»-deltageren mener produksjonen hørte dem på hundre meters avstand.

Publisert
SEHER.NO: Lørdag var det vårens store samtaleemne Ståle Bjørnvåg (40) som måtte si takk for seg i «Farmen». Torsdag skal en ny førstekjempe velges til den neste tvekampen kommende lørdag.

Det er ikke alle deltagerne som har fått like mye oppmerksomhet så langt i TV 2-serien. Størst oppmerksomhet har kanskje Ståle og kona Siv Annie Bjørnvåg fått, men også Synne Bolstad og Morten Emil Bergan har blitt viet god tid i TV-ruta for nysgjerrige reality-entusiaster.

For Runi Hagelsteen Vik (51) gjelder det stikk motsatte. Den blide Røyse-kvinnen kan nemlig ikke akkurat skryte av alt for mye TV-tid.

- Jeg har vært veldig, veldig anonym, ja. Men dette er jo et spill, så det er kanskje ikke så dumt det. De som er veldig frampå og tøffe, er også dem som er mest utsatt til å havne i tvekamp. De som fremstår som sterke vil andre ha ut av gruppa. Mitt mål var å være en person som var god å ha der inne, forteller Runi til Seher.no.

51-åringen stusser likevel over at hun har blitt vist såpass lite som hun har blitt vist.
 
- Jeg var jo ikke den som sa mest heller. Men jeg er litt overrasket, ja. Egentlig er jeg en veldig utadvendt person. Men jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det, jeg regner med at jeg kommer mer med etter hvert.

Tidligere denne uka kunne Seher.no avsløre at deltagerne i «Paradise Hotel» bare får lov til å snakke om «Paradise» og sex. Slik er det ikke på «Farmen»-gården, mener Runi Hagelsteen Vik.

- Vi fikk snakke om akkurat hva vi ville, forteller «Farmen»-deltageren, som av og til følte at produksjonsteamet hadde øyne og ører både foran og bak.
 
- De kunne jo høre oss på hundre meters avstand. Selv om de var godt utenfor der vi var, kunne de høre det som foregikk.

- Drev de og avlyttet dere, mener du?

- Nei, jeg tror ikke de avlyttet oss. Men det hendte at de hørte nyss om at noe er i gjære og kom for å undersøke saken nærmere. De hadde jo pause og var borte noen ganger de også.

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, forteller til Seher.no at innspillingen av TV 2-serien foregikk over ti uker, der «arbeidsdagene» varte fra 06.00 til 24.00. Ifølge Iversen, drev produksjonsteamet ikke avlytting av deltagerne de gangene de ikke befant seg i samme rom som dem.

- Nei, deltagerne ble ikke avlyttet. Deltagerne hadde heller ikke mygg (mikrofon på kroppen, journ. anm.) på seg bortsett fra under tvekamper og slikt. Men det er klart, produksjonsfolkene er jo oppmerksomme på det som skjer på gården, sier Iversen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - «Farmen» kan gi kraftige psykiske problemer 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer