Nei, til toppløse bilder

Frøken Norge-deltager Ida Follerås har fått tilbud om å stille opp på erotisk modelljobbing.

IDA FOLLERÅS: Takket nei da hun fikk tilbud om å stille opp på erotiske toppløsebilder. Foto: Odd Arne Nomeland
IDA FOLLERÅS: Takket nei da hun fikk tilbud om å stille opp på erotiske toppløsebilder. Foto: Odd Arne Nomeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Beholder toppen på!


SEHER.NO:  -  En mann ringte og spurte om jeg kunne tenke meg og være modell for et byrå som heter Private. Jeg skjønte på navnet at det ikke var snakk om hvilken som helst modelljobbing. Han sa at det var snakk om erotisk modelljobbing. Jeg sa selvfølgelig at det ville være uaktuelt, skriver Ida i bloggen sin på Frøken Norges hjemmeside.


- Å stille opp i en sammenheng som Frøken Norge i bikini eller undertøy - er helt greit for meg, men man må kjenne sine grenser. Det tror jeg er utrolig viktig. Jeg skal ha min kropp så lenge jeg lever, og hvis jeg da skulle gjøre noe som jeg ikke kan stå hundre prosent for, tror jeg det ville blitt veldig tungt i ettertid, skriver hun videre.


I kveld møtes Ida Follerås (19) og Caroline Tomine Eikenes (18) til duell på TVNorge kl. 17.25 og 18.55.


Under TV-opptakene på Holmsbu bodde de to jentene sammen og fikk veldig god kontakt, derfor synes Ida det er litt kjipt å møte nettopp Caroline til duell.


- Det er litt spesielt for meg at jeg må duellere mot ei jente jeg bodde sammen med. Caroline er ei herlig jente, forteller hun i bloggen sin.


Hvem av de to flotte frøknene som går videre fra duellene avsløres på TVNorge førstkommende søndag kl. 23.15.


Se bikinibildene av deltagerne i gruppe 3. her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer