HVEM BLIR MED?: Det er fortsatt ikke sikkert hvem som har takket ja til å være med i spinoff-serien til "Beverly Hills 90210" F.v: Kathleen Robertson, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering og Tiffani Amber Thiesse Foto: www.fortunecity.com
HVEM BLIR MED?: Det er fortsatt ikke sikkert hvem som har takket ja til å være med i spinoff-serien til "Beverly Hills 90210" F.v: Kathleen Robertson, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering og Tiffani Amber Thiesse Foto: www.fortunecity.comVis mer

Nei til Beverly Hills

... men baby er velkommen!

SEHER.NO: For de som håpet å se skjønnheten Tiffani Amber Thiessen på TV-skjermen igjen, blir nok dette en skuffelse. Hun har nemlig takket nei til å være med i spinoff-serien til "Beverly Hills 90210".

Hun har derimot et annet prosjekt i tankene.

- Vi håper på å bli gravide snart, forteller 34 år gamle Tiffani til People.

Tiffani, kjent som intrigemakeren Valerie Malone i "Beverly Hills" giftet seg med sin skuespiller/artist-ektemann Brady Smith (36) i 2005, sier til bladet og de er svært seriøse med å få barn.

For henne føles det som den riktige tiden å få barn på. Paret har vært gift i snart tre år, og nå har de vært egoistiske nok, uttaler hun.

- Forhåpentligvis skjer det innen et år, legger hun til.

Når det kommer til spinoff-serien, sier hun at hun heller ikke kommer til å gjøre noen gjesteopptredener.

- Jeg ønsker dem lykke til, men det er ikke noe jeg kommer til å være en del av.

LES OGSÅ: Blir han den nye Dylan?


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.