BLIR SUPERSTJERNE?: - Nei, nå må du gi deg. Jeg tenker ikke i de banene i det hele tatt. Jeg er ekstremt jordnær når det kommer til karriere i utlandet, sier Tone Damli Aaberge til Seher.no om muligheten for å bli internasjonal superstjerne. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLIR SUPERSTJERNE?: - Nei, nå må du gi deg. Jeg tenker ikke i de banene i det hele tatt. Jeg er ekstremt jordnær når det kommer til karriere i utlandet, sier Tone Damli Aaberge til Seher.no om muligheten for å bli internasjonal superstjerne. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Nei, nå må du gi deg...

Tone Damli Aaberge ser ikke for seg selv som superstjerne.

Se Tone snakke om karriere i utlandet nederst i saken 

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (22) er en av artistene som skal opptre på Hafslunds miljøfestival for barn i Frognerparken 5. juni. Artisten forteller at hun trolig vil fremføre et par nye låter for sine unge fans. Tone er nemlig i full gang med innspillingen av et fjerde album.

- Jeg skal snakke mer om platen når den tiden kommer, men vi bygger jo videre på det vi allerede har. Kanskje hakket friskere. Jeg synes det er deilig å fornye seg litt, sier Tone til Seher.no.

Og går alt etter planen får Tone snart et betraktelig større publikum å fremføre låtene for. 

Etter en lukket konsert for bransjefolk i London i fjor høst, imponerte Tone Damli Aaberge nok til å signere en internasjonal kontrakt med plategiganten Universal Music.  Etter planen skal den unge sogndalsjenta lanseres i store platemarked som England, Tyskland og USA. 

- Det jeg tenker på med utlandet er at det er her hjemme jeg har karrieren min. Skulle det skje noe i utlandet på et eller annet tidspunkt er det bare en kjempebonus. Skulle jeg ikke ha suksess har jeg fortsatt greien min her hjemme, og det er den som er det viktigste per dags dato. Så vi får se. Jeg tar det som det kommer, men det er jo alltid veldig hyggelig med positiv respons, forteller Tone.

I februar i fjor var amerikanske Barbara Orbison i Norge for å møte Tone. Barbara, som er enken etter artisten Roy Orbison, står blant annet bak karrieren til USA-yndlingen Taylor Swift. Orbison fattet stor interesse for Tone, og uttalte til flere medier at hun har potensial til å gjøre det bra på det amerikanske markedet.

Suksess i USA betyr i mange tilfeller et enormt fokus artistenes privatliv. Artister som Britney Spears, Taylor Swift og Rihanna lever med paparazzier i hælene hver eneste dag og kan ikke bevege seg ute blant folk uten å være omringet av livvakter.

- Hva tenker du om å leve slik dersom du skulle oppnå stor suksess i utlandet?

- Nei, nå må du gi deg, sier Tone beskjedent til Seher.no.


- Jeg tenker ikke i de banene i det hele tatt. Jeg er ekstremt jordnær når det kommer til karriere i utlandet. Det har ikke skjedd ennå, og skjer det så vet man jo aldri i hvilken grad det skjer. Kanskje kommer jeg inn på en liste, noe som er dritkult. Vi får bare se, jeg vet ikke, sier Tone til Seher.no.

Og den unge artisten er usikker på hvordan hun selv hadde taklet å leve som internasjonal superstjerne.

- Det tror jeg ikke man kan forestille seg. Jeg tror ikke det er lett, men jeg tviler strekt på at det kommer til å skje med meg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Selvfølgelig er det et stort savn

Se Tone snakke om mulig utenlandskarriere her:


[obj:media:8526]