Amanda Seyfried:

- Nei, jeg tar ikke på meg den stringtrusa

Nekter å gjøre flere sexscener. Nå forklarer hun hvorfor.

NAKENDEBUT: Skuespiller Amanda Seyfried har flere ganger latt klærne falle på lerretet, deriblant i «Chloe» fra 2009. Nå ønsker hun å ta på seg roller hvor hun slipper å strippe foran kamera. Foto: NTB Scanpix
NAKENDEBUT: Skuespiller Amanda Seyfried har flere ganger latt klærne falle på lerretet, deriblant i «Chloe» fra 2009. Nå ønsker hun å ta på seg roller hvor hun slipper å strippe foran kamera. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2009 lot den «Mamma Mia»-aktuelle skuespilleren Amanda Seyfried (32) klærne falle i den erotiske thrilleren «Chloe».

Filmen tiltrakk seg mye oppmerksomhet, hovedsakelig for dens intime scener, deriblant en lesbisk sexscene mellom Seyfried og Julianne Moore (57).

I 2013 måtte Seyfried også tøye personlige grenser i rollen som pornostjernen Linda Lovelace. Aller nyligst var 32-åringen å se uten en tråd i science fiction-filmen «Anon».

Dette blir etter alt å dømme siste gang hun kaster klærne på lerretet.

INTIME BILDER: I filmen «Chloe», hvor Seyfried spilte mot superstjernene Julianne Moore og Liam Neeson, kastet førstnevnte klærne på film for første gang. Foto: NTB Scanpix
INTIME BILDER: I filmen «Chloe», hvor Seyfried spilte mot superstjernene Julianne Moore og Liam Neeson, kastet førstnevnte klærne på film for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dropper sexscenen

I et større intervju med Net-A-Porter, forklarer 32-åringen - som fødte sitt første barn i mars - at hun ikke lenger har et ønske om å strippe foran kamera.

- Jeg føler meg mer slagkraftig etter at jeg fikk en datter. Jeg sier heller: «Nei, jeg kan ikke være med på pressetur, jeg tilbringer tid med datteren min.»

- «Å ja, du vil at jeg skal kle av meg toppen for den rollen? Hva med at vi bare dropper hele sexscenen? Og, nei, jeg tar ikke på meg den stringtrusa», sier Seyfried til Net-A-Porter.

Selv om skuespilleren nå uttrykker et tydelig standpunkt, har Seyfried uttalt at hun ikke angrer på de velomtalte nakenscenene i ovennevnte «Chloe».

- Det å filme en intimscene er alltid litt rart, uansett, så det er klart det var tøft. Men Julianne bare marsjerte inn og var så profesjonell at jeg ikke hadde en sjanse til å gjøre noe annet enn å kaste meg ut i det, har 32-åringen tidligere uttalt til E! Online.

Ifølge Seyfried hadde hun ingen noen problemer med å være naken.

- Det å være naken er ikke noe spesielt egentlig. Det tror jeg ikke det var for noen av oss. Det er lett å kaste klærne, men det er det intime som er ... utfordrende, sa hun.

Møttes da de var i andre forhold

Det var i mars i fjor at 32-åringen giftet seg med «The Last Word»-stjerna Thomas Sadoski (42). Kort tid etterpå ble de foreldre til en liten jente.

LYKKELIG GIFT: Amanda Seyfried giftet seg med Thomas Sadoski i fjor. Her er ekteparet sammen på den røde løperen under MET-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Amanda Seyfried giftet seg med Thomas Sadoski i fjor. Her er ekteparet sammen på den røde løperen under MET-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet møttes for første gang våren 2015 da de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «The Way We Get By». Et drama som handler om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup.

Den gang var Seyfried kjæreste med Justin Long (40), mens Sadoski var gift med Kimberly Hope.

Selv om paret møttes da de begge hadde andre partnere, forteller «Ted»-stjerna at det ikke skjedde noe mellom dem før de ble single.

- Vi var begge i dårlige forhold. Men han flørtet aldri eller var respektløs mot sin kone. Det er en av grunnene til at jeg tenkte at: «Han kan jeg gifte meg med på et tidspunkt», avslører hun til Net-A-Porter.

- Fantastisk

I september 2015 ble det slutt mellom Seyfried og Long, og måneden etterpå skilte Sadoski seg fra sin kone.

Da 32-åringen ble tilbudt hovedrollen i filmen «The Last Word» året etter, foreslo hun selv at Sadoski skulle spille kjæresten hennes. Og under innspillingen utviklet vennskapet deres seg til noe mer.

- Det var fantastisk. Det føltes sunt, fritt og rent. Vi kan fortelle historien vår uten å føle noe som helst skyld.

LES OGSÅ: - Vi var for fulle til å gjennomføre bryllupet