WHISKEY ELLER EPLEMOST? - Alkohol er ikke bra, jeg er muslim og forholder meg til det, sier Tommy Sharif, som helte Jack Daniels - eller eplemost (?) - i tomatsuppa. Foto: TVNorge
WHISKEY ELLER EPLEMOST? - Alkohol er ikke bra, jeg er muslim og forholder meg til det, sier Tommy Sharif, som helte Jack Daniels - eller eplemost (?) - i tomatsuppa. Foto: TVNorge Vis mer

- Nei, jeg rører ikke alkohol

Men hva er det da han har i denne flaska?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "4-stjerners middag" var i fjor en stor suksess på TVNorge. Mandag kjørte kanalen igang igjen med sesong to av programmet, og det var fotballmamma Berit Riise som var første kvinne ut til å varte opp sine tre kjendisgjester.

Tirsdag gikk turen til dekk-kongen Tommy Sharif. Det ble en middag hverken Berit Riise, Tommy Steine eller Henriette Bruusgaard kommer til å glemme med det første. Pakistaneren, som har bodd i Norge i en årrekke, serverte tomatsuppe med uskrellede egg til forrett, pølser og potetstappe til hovedrett og tress-is til dessert.

Mange har kanskje stusset over at Tommy Sharif, som er muslim, i programmet flere ganger har vist seg foran kamera med drinkglasset i hånda. I tirsdagens program helte han også en kork med Jack Daniels i tomatsuppa. Eller var det noe annet i flaska?

- Nei, jeg rører ikke alkohol. Alkohol er ikke bra, jeg er muslim og forholder meg til det, sier Sharif til Seher.no.

- Hvorfor sitter du da stadig med drinkglasset i hånda?

- Jeg er glad for at det finnes mange sorter alkoholfri drikke, svarer han kontant.

Om blandingen tomatsuppe/whiskey, er dekk-kongen noe hemmelighetsfull, eller kryptisk om man kan kalle det det.

- Om det faktisk var Jack Daniels eller ikke i flaska, det er det bare vi som er med i programmet som vet. Kanskje det bare var eplemost? Det kan godt hende det ikke var whiskey.

- Hva tror du folk tror når de ser dette på TV da, Tommy?

- Det må du nesten spørre dem om. Jeg sier bare at det kan ha vært eplemost, jeg, smiler Tommy Sharif, som hardnakket mener at han heller ikke spiser svin.

Pølser derimot, det kan han spise. I hvert fall hvis man skal stole på tirsdagens "4-stjerners middag"...

Mandagens sesongpremiere av "4-stjerners middag" hadde imponerende 289.000 seere. Dermed knuste de TV 3s "Celebert Selskap", som hadde 61.000 seere. 


"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Her stjeler Riise-dattera showet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer