- Nei, jeg har ikke spiseforstyrrelser

TV-stjernen slår knallhardt tilbake mot ryktene.

IDOL: Alexa Chung er mange unge jenter sitt idol, mye på grunn av klesstilen, men mange idoliserer henne på grunn av hennes tynne utseende. Det reagerer Chung selv på. Foto: Stella Pictures
IDOL: Alexa Chung er mange unge jenter sitt idol, mye på grunn av klesstilen, men mange idoliserer henne på grunn av hennes tynne utseende. Det reagerer Chung selv på. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske programlederen og modellen Alexa Chung (26) har de siste årene gjort stor suksess, noe som førte til at hun fikk sitt eget TV-show på MTV, «It's On With Alexa Chung».

Stjernen er også alltid høyt på lister over best kledde kjendiser, og fikk nylig en Mulberry-veske oppkalt etter seg selv.

Med andre ord smiler livet til den svært populære 26-åringen. Men én ting har hun fått nok av. Og det er kritikken som så mange ganger blir rettet mot stjernens kropp.

- Jeg kan ikke forklare hvor frustrerende det er å ikke bli trodd når jeg sier at jeg ikke har en spiseforstyrrelse, sier Chung til Elle ifølge People.com.

Det var etter at den første sesongen av TV-showet hennes hadde blitt sendt, at teoriene begynte å gå om hvorvidt stjernen er frisk eller syk. Nå slår hun tilbake mot alle ryktene.

- Jeg er naturlig veldig tynn, og jeg blir enda tynnere når jeg stresser mye. Og du kan ikke tro hvor stresset jeg var i fjor. Alle kunne se at jeg ikke hadde det helt topp da jeg jobbet med serien.

TV-stjernen forteller at hun syns det er flott at mange ser opp til henne fordi hun kler seg godt. Men det er også mange som kun ser opp til henne på grunn av kroppen hennes. Da reagerer Alexa.

- Det gjør meg sint. Jeg ønsker ikke at unge jenter skal se opp til meg bare fordi jeg er tynn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Disse troner listen av best kledde