BILDENE STEMMER IKKE: Ifølge Ellen Pompeo har hun slett ikke seks tær, slik det kan se ut på bildet oppe til høyre.  Foto: All Over Press
BILDENE STEMMER IKKE: Ifølge Ellen Pompeo har hun slett ikke seks tær, slik det kan se ut på bildet oppe til høyre. Foto: All Over Press Vis mer

- Nei, jeg har ikke seks tær!

Ellen Pompeo mener dette bildet er en optisk illusjon.

SEHER.NO: «Grey's Anatomy»-stjernen Ellen Pompeo (40) har vært offer for de merkeligste spekulasjoner denne uken, etter at ferske paparazzibilder av henne skal ha vist at hun har seks tær på hver fot.

Det var da skuespillerinnen var på tur med ektemannen Chris Ivery og datteren Stella i Los Feliz tirsdag, at bildene ble tatt.

Og iført et par brune sandaler med åpen tå-løsning ser det faktisk ut som om Pompeo har seks tær på føttene, og ikke fem, slik som er «normalt».

Bildene satte naturlig nok pressen på hodet, og en rekke internasjonale medier, deriblant Daily Mail, skrev saker om tv-stjernens «abnormalitet».

Nå viser det seg imidlertid at tå-påstandene slett ikke stemmer, og det er skuespillerinnen selv om skal ha avkreftet ryktene, skriver TMZ.com. 
 
Ifølge Pompeo er det som vises på bildene bare tull, og alt tyder på at det hele har vært en optisk illusjon av en eller annen form.

Shonda Rhimes, en av produsentene av «Grey's Anatomy», forteller imidlertid at de har hatt det mye morsomt med bildene og oppslagene på settet.
 
- Pompeo og jeg ler fortsatt. Hun sier til alle at ryktene er feil - hun har SYV tær på hver fot, skrev Rhimes nylig på sin Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Pompeo forlater «Grey's Anatomy»