TOK SLUTT: Forholdet mellom Gro Hammerseng og Katja Nyberg tok nylig slutt etter fem år. Foto: SCANPIX
TOK SLUTT: Forholdet mellom Gro Hammerseng og Katja Nyberg tok nylig slutt etter fem år. Foto: SCANPIX Vis mer

- Nei, jeg har ikke kjæreste!

Lei av spekulasjonene rundt kjærestelivet.

SEHER.NO: Den norske håndballstjernen Gro Hammerseng har opplev mye oppmerksomhet rundt privatlivet, etter at bruddet mellom henne og Larvik-kollega Katja Nyberg ble kjent i begynnelsen av august.

Etter sju år i Danmark og fem år sammen med Nyberg, er det uvant for Hammerseng med all oppmerksomheten.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, og i Danmark har det vært stille og rolig faktisk. Der er det mer de danske spillerne som har vært interessante, så jeg hadde ikke forventet at det skulle være slik som det har blitt, sier hun til NRK Sportsrevyen søndag.


Og hun avviser at hun har noe nytt forhold til landslagsspiller Anja Edin, slik det er blitt hevdet.

- Jeg prøver å ikke se slikt, sånn at jeg ikke blir irritert. De som kjenner meg de kjenner meg, og så er jeg likeglad med resten, sier Hammerseng om hvilket inntrykk hun tror folk får av henne.

Og på direkte spørsmål fra NRK om hun har kjæreste, sier Hammerseng:

- Nei, det har jeg ikke.

Sammen med Nyberg kjøpte hun hus i Larvik, da de to flyttet tilbake til Norge i juli. Ifølge Her og Nå skal Nyberg fortsatt bo i huset, mens Hammerseng, skal ha funnet seg en leilighet et steinkast unna.
 

- Jeg kan bekrefte at vi flytter fra hverandre. Det er overhodet ingen dramatikk i det. Vi er bare to personer som har vært sammen og som gjør det slutt, sa Gro Hammerseng til TV 2-sporten da bruddet først ble kjent.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir naboer etter bruddet