- Nei, jeg har ikke kjæreste

Blogginnlegg skapte forvirring rundt Cecilie Skog... Se video!

AVVISER ALT: - Nei, jeg har ikke det. Jeg har ikke kjæreste. Da har du nok lest en annen sin blogg, sier Cecilie Skog til Seher.no om Tobias Karlssons bloggskriverier om at hun har funnet seg ny kjæreste. Foto: Anders Myhren/Seher.no
AVVISER ALT: - Nei, jeg har ikke det. Jeg har ikke kjæreste. Da har du nok lest en annen sin blogg, sier Cecilie Skog til Seher.no om Tobias Karlssons bloggskriverier om at hun har funnet seg ny kjæreste. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Eventyrer Cecilie Skog (36) og hennes dansepartner Tobias Karlsson ble belønnet med fattige 16 poeng i lørdagens «Skal vi danse»-premiere. Dette plasserer duoen på nest siste plass før den første utstemmingen neste lørdag. Etter sending avviste også eventyreren at hun har fått seg kjæreste, selv om dansepartneren skrev om kjæresten hennes på sin blogg.

«I dag, mellom våre treninger, gikk vi og fikk litt mat på 'Lille Persillie', sammen med Cecilies kjæreste Ryan.»

Dette var hva Cecilie Skogs «Skal vi danse»-partner skrev på sin «Skal vi danse»-blogg fredag. Dette vakte nok oppsikt hos flere blogglesere denne kvelden, ettersom den blide og sprudlende jenta ble mest kjent etter at hun mistet mannen sin, Rolf Bae, i en ekspedisjonsulykke i 2008.

Til Seher.no hevder hun derimot at hun ikke har funnet seg en ny kjæreste - om lag to år etter den tragiske ulykken.

- Og så har du kjæresten din i salen, Cecilie?

- Nei, jeg har ikke det. Jeg har ikke kjæreste. Da har du nok lest en annen sin blogg, sier hun til Seher.no.

Mannen som er omtalt på den nevnte bloggen er polfarer Ryan Waters, som blant annet har krysset Antarktis sammen med Skog. Seher.no vet også at Waters var til stede under lørdagens «Skal vi danse»-premiere.

Rundt midnatt lørdag - etter at Cecilie av Seher.no ble konfrontert med Tobias' bloggskriverier - ble Karlssons blogg endret. Ordet «kjæreste» ble byttet ut med «venn».

Det som uansett er sikkert, er at Tobias og Cecilie får sjansen til å rette opp førsteinntrykket fra «Skal vi danse»-premieren neste lørdag. Ingen røk nemlig ut av skal vi danse denne lørdagen.

- Vi skal jo trene allerede søndag morgen klokka ti. Det er han som er trener, du får spørre ham om hva vi skal gjøre, sier Skog, som med det overlater ordet til dansepartneren.

- Vi må faktisk hjem nå, sove litt - få noen timers søvn - og skal trene quickstep i morgen. Vi skal trene på å bli mykere i kroppen, for det sier dommerne at vi skal øve på, sier Tobias Karlsson til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Lene Alexandra tror Aylar kan vinne

Se video med Cecilie og Tobias her:  [obj:media:8928]