- Nei, jeg har bare spist for mye

Jessie J avviser ryktene om at hun skal være gravid.

IKKE GRAVID: Popartisten Jessie J avviser kontant spekulasjonene om at hun skal være gravid. Hun har bare skeiet ut på matfronten, skriver hun på Twitter. Her under en liveopptreden på franske «X-Factor» utenfor Paris den 31. mai.  Foto: Stella Pictures
IKKE GRAVID: Popartisten Jessie J avviser kontant spekulasjonene om at hun skal være gravid. Hun har bare skeiet ut på matfronten, skriver hun på Twitter. Her under en liveopptreden på franske «X-Factor» utenfor Paris den 31. mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske artisten og låtskriveren Jessie J (23) har måttet tåle spekulasjoner om hvorvidt hun er gravid eller ikke den siste tiden.

Grunnlaget for graviditetsryktene skal være at den kule 23-åringen visstnok har gått opp i vekt nylig, skriver ContactMusic.

Nå er popstjernen tydeligvis lei av spekulasjonene, og i en melding på Twitter-profilen sin avviser hun nå ryktene om at hun venter barn. Årsaken til hennes noe større mage er nemlig en ganske annen...

«Nei, det er IKKE sant. Jeg spiste bare innmari mye på Bahamas, haha» skriver hun på nettstedet, henvendt til en undrende fan.

«Price Tag»-sangeren reiste til solfylte Bahamas forrige uke, der hun holdt en konsert fredag kveld sammen med den amerikanske rapperen Travie McCoy (29).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ville på rehab etter «Paradise Hotel» 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer