- NEI, JEG ER IKKE ELIN NORDEGREN: Kristen Bell er lei av å bli forvekslet med Tiger Woods kone, Elin Nordegren. Foto: TVNorge
- NEI, JEG ER IKKE ELIN NORDEGREN: Kristen Bell er lei av å bli forvekslet med Tiger Woods kone, Elin Nordegren. Foto: TVNorgeVis mer

- Nei, jeg er ikke Tigers kone!

Skuespilleren er opprørt over å bli forvekslet med Elin Nordegren.

SEHER.NO: "Heroes"-stjernen Kristen Bell (29) synes selv hun har fått en pinlig kjendis-dobbeltgjenger - hun blir nemlig forvekslet med Tiger Woods kone, svenske Elin Nordegren.

- Den siste gangen jeg ble forvekslet for å være Elin Nordegren, var i går! NEI, jeg er ikke Tiger Woods kone, og ja, han er i trøbbel! Sier Kristen Bell til OK Magazine.

Det var etter medieoppstyret rundt bruddet mellom Woods og Nordegren, Bell begynte å bli forvekslet med den svenske blondinen.

Det berømte parets brudd kom etter at et flertall kvinner stod frem og hevdet at de hadde hatt affærer med sportsmannen, bak Elin Nordegrens rygg.

Nå spekuleres det i om Tiger og Elin vil forsøke å redde ekteskapet eller ikke.

Men som Kristen Bell sier, Woods er virkelig i trøbbel...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Tar Tiger-ungene til Sverige