BENEKTER RYKTENE: Simon Cowell benekter for at han er homofil. Dermed skal man ikke legge for mye i blikkene han her sender den britiske millionæren sir Philip Green på stranda i Barbados... Foto: All Over Press
BENEKTER RYKTENE: Simon Cowell benekter for at han er homofil. Dermed skal man ikke legge for mye i blikkene han her sender den britiske millionæren sir Philip Green på stranda i Barbados... Foto: All Over PressVis mer

- Nei, jeg er ikke homofil

Simon Cowell slår tilbake mot ryktene.

SEHER.NO: "Idol" og "X Factor"-dommer Simon Cowell (49) ler av ryktene om at han er homofil, men sier de ikke plager han i det hele tatt.

- Jeg er ikke homofil. Men i denne bransjen hadde det ikke gjort noen ting om jeg var det, sier han til Daily Star.

- Det er ikke akkurat uvanlig å være homofil i musikkbransjen eller TV-bransjen. Det er 2009, tross alt. Så om man er det, så er du det. Og hvis ikke, er du ikke det.

Ryktene begynte å svirre etter Cowells brudd med modellen Terri Seymour (36).

Men selv om Cowell hevder han liker kvinner, har han tidligere frarådet kvinner å gifte seg med han. Det vil ifølge han selv bare by på trøbbel.

- Jeg vil ikke gifte meg med noen, fordi om jeg gifter meg vil hun før eller senere begynne å hate meg, sa han tidligere.

Cowell påstår at han trives godt som singel, at han har et vennskapelig forhold til alle sine ekskjærester, og at han trives i deres selskap.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Gift deg med meg og du vil hate meg