- Nei, jeg er ikke gravid

Ungkaren-skjønnheten ble offer for venninnas nett-spøk.

IKKE GRAVID: - Det var snakk om noe graviditetsgreier, der Yssouf hadde sagt at han hadde lyst på barn med meg. Dermed bare måtte Therese legge ut noe på bloggen sin, sier Natalia Davadi til Seher.no. Her er hun avbildet sammen med Pia Haraldsen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
IKKE GRAVID: - Det var snakk om noe graviditetsgreier, der Yssouf hadde sagt at han hadde lyst på barn med meg. Dermed bare måtte Therese legge ut noe på bloggen sin, sier Natalia Davadi til Seher.no. Her er hun avbildet sammen med Pia Haraldsen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  I januar ble det kjent at Natalia Davadi (24), som gjennom "Ungkaren 20 vs. 40", fant kjærligheten med Stig Kjos, har funnet kjærligheten på ny. Nå er det nemlig den tidligere Rosenborg-spilleren Yssouf Koné (27) som gjelder for den vakre jenta.

Drøye én måned etter at Natalias nye forhold er offentlig kjent, oppstår derimot nye rykter rundt kjærlighetslivet hennes. Årsak: Venninnen Therese Adsen Aanonli, kjent fra fjorårets "paradise Hotel" på TV3.

På sin blogg skriver Therese nemlig følgende:

"Som tidligere kjent har frk Natalia Davadi fått seg kjæreste, som da er fotballproff og muslim. Blir det en muslimbaby? Er det et lite frø i magen???? Blir det en gutt, er jo omskjæring på tapeten, noe Natalia ikke er spesielt begeistret for. Det blir jo gøy.... eller??".

Til Seher.no erkjenner Natalia Davadi at hele blogginnlegget var spøk fra ende til annen.

- Nei, jeg er ikke gravid. Det er bare tull, sier hun lattermildt.
 
- Hvorfor la venninnen din ut dette hvis det ikke stemmer?

- Jeg vet egentlig ikke. Det var snakk om noe graviditetsgreier, der Yssouf hadde sagt at han hadde lyst på barn med meg. Dermed bare måtte Therese legge ut noe på bloggen sin, forteller hun.

Den norske jentas kjæreste spiller i øyeblikket for den rumenske fotballklubben CFR Cluj. Davadi reiser ofte til Romania for å besøke ham, men må likevel leve med lang, lang avstand mellom seg og sin kjære.

- Det går bra det altså, vi ser jo hverandre så ofte som mulig. Et par ganger, eller et par uker, hver måned, kanskje? Så lenge vi stoler på hverandre går det bra, forteller 24-åringen til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Misbrukt i "Ungkaren"-flørt