- Nei, jeg er ikke gravid

Den norske TV-stjernen slår tilbake mot ryktene.

IKKE GRAVID: - Jeg vet ikke jeg, det betyr vel kanskje bare at folk synes jeg er feit det da, sier Johanna Grønneberg om graviditetsryktene. Her er hun avbildet sammen med ektemannen Vince. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
IKKE GRAVID: - Jeg vet ikke jeg, det betyr vel kanskje bare at folk synes jeg er feit det da, sier Johanna Grønneberg om graviditetsryktene. Her er hun avbildet sammen med ektemannen Vince. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Den siste tiden har det versert sterke rykter om at den norske MTV-medarbeider Johanna Grønneberg Mesa (30) venter barn med ektemannen Vince Mesa. Til Seher.no tilbakeviser 30-åringen, som denne våren har vært aktuell i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood», disse ryktene på det sterkeste.

- Det er så rart det der, jeg har fått sikkert ti telefoner om det samme. Men nei, jeg er ikke gravid altså. Jeg vet ikke jeg, det betyr vel kanskje bare at folk synes jeg er feit det da, ler Johanna til Seher.no.

Apropos vekt: I mars uttalte den norske TV-kjendisen at hun i løpet av sin karriere har opplevd å få «jævlig pes for utseendet».

- Hvis jeg ikke ønsker å løpe på tredemølla til jeg blir så tynn - da får jeg drite i det. Det er så enkelt som det. Og det er mange ganger jeg driter i det, fordi jeg er superglad i mat - og det skal man ikke være i denne byen. Her dytter de maten rundt på tallerkenen, de spiser den aldri. Selv spiser jeg deres mat - og min mat - som har blitt dyttet rundt, sa hun til Seher.no den gang.

Det som altså er sikkert, er at det lykkelige paret ikke venter barn. I hvert fall ikke helt ennå.

Hvor gravid-ryktene har oppstått vites ikke, men da Seher.no møtte Johanna Grønneberg Mesa i Los Angeles i februar, la hun ikke skjul på at hun ikke akkurat lengter etter å føde...

- En av Kardashian-jentene dro ut sin egen unge, og det gjør meg jæklig kvalm. Jeg vet ikke om dette er normalt å gjøre dette, men jeg får litt alien-følelse med det der å føde i det hele tatt. Hun lå altså der og dro ut sitt eget barn. Sånne episoder gjør at jeg utsetter det å få barn litt, fortalte hun da.

Og:

- Er ikke det rart, at med en gang man gifter seg, så skal det liksom være barn? Jeg vet ikke om jeg skal få barn i USA eller i Norge. Det eneste problemet er hvor man skal trøkke ut denne ungen. Jeg vet rett og slett ikke hvor det er best, jeg må gjøre litt undersøkelser. Jeg vet ikke om man kan plotte inn keisersnitt for da vil jeg gjerne ha avtalt fødselen på forhånd...

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

"Ja, vi elsker Hollywood" sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Sjekk tv-kvelden på Seher.nos TV-guide!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg får jævlig pes for utseendet