- Nei, jeg er ikke forsvunnet

Det har endelig lykkes politiet å komme i kontakt med Katherine Jackson.

INGEN KONTAKT: Verken Katherine Jacksons barnebarn eller etterforskerne klarte å komme i kontakt med Katherine, men mandag morgen norsk tid hadde endelig 82-åringen gitt fra seg livstegn. Foto: All Over Press
INGEN KONTAKT: Verken Katherine Jacksons barnebarn eller etterforskerne klarte å komme i kontakt med Katherine, men mandag morgen norsk tid hadde endelig 82-åringen gitt fra seg livstegn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld ble Michael Jacksons mor, Katherine Jackson (82), meldt savnet av nevøen Trent. Katherines barnebarn skal ha forsøkt å få kontakt med henne i en uke, uten å lykkes.

«Ja, bestemoren min er savnet. Jeg har ikke snakket med henne på en uke, og vil at hun skal komme hjem nå», skrev Paris Jackson (14) på sin Twitter-side.

Nå skriver imidlertid nettstedet TMZ.com at politiet endelig har lykkes i å komme i kontakt med Katherine Jackson. Hun skal være sammen med et medlem av familien, og har ikke vært forsvunnet.

Nettstedet RadarOnline.com var søndag i kontakt med etterforskerne. De hadde da ikke lykkes med å komme i kontakt med 82-åringen.

- Vi har ingenting ytterligere å rapportere når det kommer til saken om Katherine Jackson akkurat nå, sa en talsperson ved Malibu/Lost Hills Sheriff's Station søndag.

Katherines sønn, Jermaine Jackson, slo i helgen tilbake mot påstandene om at moren var savnet.

«Jeg ønsker å betrygge alle med nyheten om at mamma har det bra, og hviler i Arizona etter ordre fra en lege, og ikke oss. Dette er moren vår, og hennes helse er svært viktig. Dette er ikke et påfunn fra vår side. Vi følger kun legens ordre. Punktum», skrev han på Twitter.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Full krig i Jackson-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer