SKJØNTE TEGNINGEN: - Jeg var vel egentlig klar over at han ikke var forelsket. Selv hadde jeg følelser for Ola, men den situasjonen er forandret nå. Nå er det helt greit. Ellers har jeg ikke lyst til å si så mye mer, sier Astrid Elisabeth Fosshaug. Foto: TV 2
SKJØNTE TEGNINGEN: - Jeg var vel egentlig klar over at han ikke var forelsket. Selv hadde jeg følelser for Ola, men den situasjonen er forandret nå. Nå er det helt greit. Ellers har jeg ikke lyst til å si så mye mer, sier Astrid Elisabeth Fosshaug. Foto: TV 2Vis mer

- Nei, jeg er ikke forelsket

Men plutselig tok Ola igjen kontakt med TV-frieren.

SEHER.NO: TV-bonden Ola Sylte (30) så forelsket ut senest tirsdag da han i den nest siste episoden av "Jakten på kjærligheten" på TV 2 kysset sin utkårede Astrid Elisabeth Fosshaug (20) foran kamera under parets tur til Island. Men i virkeligheten har de ikke hatt kontakt på lang tid, noe som er lett forståelig etter det som kom fram i onsdagens program.

Astrid fortalte at hun var forelsket. Men dessverre for 20-åringen kunne ikke Ola gjengjelde de følelsene. Samtidig understreket han at de fikk vente å se hvordan hverdagen ville bli.

I forrige uke meldte Dagbladet at de to i virkeligheten ikke hatt kontakt på lang tid.

- Ola har ikke gitt livstegn fra seg på tre uker, sa Fosshaug den gang.

Akkurat det har forandret seg nå, skal vi tro TV-frieren. Men ikke mye.

- Jeg hørte fra ham etterpå. Grunnen til at han tok kontakt var i hvert fall saken Dagbladet lurte på før de laget den saken om at jeg ikke har hørt fra ham på en stund, forteller en ordknapp Astrid til Seher.no.

- Hva tenkte du da Ola fortalte at han ikke var forelsket i deg?

- Jeg var vel egentlig klar over at han ikke var forelsket. Selv hadde jeg følelser for Ola, men den situasjonen er forandret nå. Nå er det helt greit. Ellers har jeg ikke lyst til å si så mye mer, sier hun.

Fra før av er det kjent at Guro Huseby er stormende forelsket i sin utvalgte, Svein Are Trollsås. Det samme er Silje Stensland i sin frier, Andreas Gran. Ragnhild Strømmen Strand på sin side, sto ufrivillig igjen med bare Håvard Hansen - et forhold som aldri utviklet seg til noe mer følelsesladet.

- Hva med deg, Astrid? Kan du si at du fortsatt er forelsket i Ola?

- Nei, jeg er ikke forelsket i Ola, sier Astrid Elisabeth Fosshaug til Seher.no.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Sylte vedrørende saken.
Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Vi fant bare ikke kjemien 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.