- Nei, jeg er ikke aids-syk

Jan Thomas Mørch Husby får vondt i hjertet av å måtte slå tilbake mot ryktene på denne måten.

REAGERER: - Det er til å få vondt i hjertet av at jeg må si dette. Samtidig vil jeg vise støtte til dem som har det, sier en 14 kilo lettere Jan Thomas Mørch Husby om aidsryktene. Foto: Stellapictures/Anders Myhren - Seher.no
REAGERER: - Det er til å få vondt i hjertet av at jeg må si dette. Samtidig vil jeg vise støtte til dem som har det, sier en 14 kilo lettere Jan Thomas Mørch Husby om aidsryktene. Foto: Stellapictures/Anders Myhren - Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en mediepause på nesten to måneder vendte nylig Jan Thomas Mørch Husby (44) tilbake til rampelyset da han i august dukket opp under TV 2s høstlansering i Bergen med et påtrykket bilde av ektemannen Christopher Mørch Husby (22).

Under høstlanseringen, der han promoterte sin neste sesong av livsstilsprogrammet «Happy Day», avslørte han til Seher.no at han har gått ned 14 kilo. Etterpå begynte ryktene på nettet og i diverse miljøer å gå, om at den norske TV-profilen har fått aids, skriver Her og Nå.

Dette er imidlertid ikke første gang at Jan Thomas blir utsatt for disse ryktene. Det samme skjedde da han ble innlagt på sykehus etter hjemkomsten fra USA for ti år siden.

- Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Tidligere har jeg ikke villet kommentere ryktene av hensyn til dem som faktisk har aids. Jeg føler at det blir respektløst overfor dem og den viktige kampen de fører. Men nå sitter jeg her ti år etter at jeg for første gang fikk høre ryktene, og har aldri følt meg sunnere, sier han til ukebladet.

Kjendisstylisten reagerer på at han i det hele tatt er nødt til å slå tilbake mot rykter som dette.

- Det er trist at vi i 2011 ikke har kommet lenger enn at jeg må gå ut å si at jeg ikke har aids. Det er til å få vondt i hjertet av at jeg må si dette. Samtidig vil jeg vise støtte til dem som har det, spesielt siden jeg har mistet venner som fikk aids, sier Jan Thomas Mørch Husby til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Thomas har gått ned 14 kilo  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer