- Nei, hun er ikke gravid

Dette bildet av Jon Andreas «Jono El Grande» og kona Anbjørg Sætre Håtun skapte forvirring.

LURTE FOTOGRAFEN: Dette bildet av Jon Andreas Håtun som klemmer kona Anbjørg Sætre Håtuns mage fikk en fotograf hos bildebyrået Stella Pictures til å utrope dem til blivende foreldre. Det stemmer imidlertid ikke med virkeligheten. Foto: Stella Pictures
LURTE FOTOGRAFEN: Dette bildet av Jon Andreas Håtun som klemmer kona Anbjørg Sætre Håtuns mage fikk en fotograf hos bildebyrået Stella Pictures til å utrope dem til blivende foreldre. Det stemmer imidlertid ikke med virkeligheten. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Musikeren Jon Andreas »Jono El Grande» Håtun (37) og kona Anbjørg Sætre Håtun (38) har i fire måneder vært feilaktig utropt til blivende foreldre.

Førstnevntes ablegøyer under Oslo Fashion Week i februar i år  lurte nemlig en fotograf fra presse- og bildebyrået Stella Pictures til å tro at de to ventet barn.

I den medfølgende teksten til et bilde av Jono El Grande som klemmer konas mage, skrev byrået i februar at Håtun poserer «med en gravid Anbjørg Sætre Håtun».

Det stemmer imidlertid ikke ifølge Jono El Grande.

- Hun er ikke gravid nei, sier han til Seher.no.


Ekteparet sa i fjor til Se og Hør at de har begynt å prøve å bli foreldre, men foreløpig er det kun snakk om falsk alarm.

Daglig leder for bilde- og nyhetsbyrået Stella Pictures i Stockholm, Leif Athin, bekrefter glippen.

- Her ser det ut som paret har villet indikere at det var slik, så fotografen hadde gått ut fra det. Her mangler et spørsmålstegn, sier Leif Athin til Seher.no.

Etter at Seher.no tok kontakt, fjernet bildebyåret ordet «gravid» fra de aktuelle bildene.

Anbjørg Sætre Håtun er kjent som helsejournalist og forfatter og har tidligere blant annet jobbet i NRK-programmet «Puls»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke faren til det 6. barnet!