- Nei, hun er ikke gravid!

Så fort Jessica Simpson viste seg i en ettersittende topp, begynte ryktene å svirre.

IKKE GRAVID: Popstjernen Jessica Simpson har de siste månedene fått mye tyn for et usunt kosthold og en påfølgende liten mage. Hun kjemper hardt for å kvitte seg med et usunt image - og graviditetsrykter... Her er hun avbildet ved  Crosby Hotel i New Foto: All Over Press
IKKE GRAVID: Popstjernen Jessica Simpson har de siste månedene fått mye tyn for et usunt kosthold og en påfølgende liten mage. Hun kjemper hardt for å kvitte seg med et usunt image - og graviditetsrykter... Her er hun avbildet ved Crosby Hotel i New Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Jessica Simpson (31) har de siste månedene slitt hard for å gå ned i vekt, siden forloveden og NFL-stjernen Eric Johnson (31) skal ha sett seg lei på stjernens dårlige livsstilsvaner.  

Men til tross for at Simpson visstnok gjennomgår utrolig tøffe treningsøkter flere ganger i uken, kan det virke som at resultatene lar vente på seg. 31-åringen har for vane å la seg fotografere i løstsittende overdeler, så da hun forrige uke ble avbildet i en trang topp, begynte graviditetsryktene å svirre umiddelbart.

Ifølge HollywoodLife ble Simpson fotografert på vei til et forretningsmøte i Beverly Hills iført en tettsittende, gjennomskinnelig t-skjorte-kjole som satt stramt over magen. Nettstedet skriver at bildebyrået som distribuerte bildet (ekstern lenke) til media kalte bildeserien «Jessica Simpson ser veldig gravid ut».
 
Dermed skal talspersonen til den stakkars artisten ha blitt bombardert med henvendelser fra media, og sett seg nødt til å gå ut offentlig og avkrefte de angivelig grunnløse ryktene.
 
- Dette bildebyrået er fullt av oppspinn. Jessica er ikke gravid, understreker talspersonen overfor HollywoodLife.

At sangeren og skuespilleren ikke kan vise seg offentlig i trange klær uten å bli offer for graviditetsrykter, er vel ille nok. At «gravidbildene» ble tatt samme dag som Simpsons eksmann, Nick Lachey (37), giftet seg med den svært smekre modellen Vanessa Minnillo (30), gjør neppe saken bedre for Simpson...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem trusa i dette antrekket   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer