<strong>BARE VENNER:</strong> Ifølge «Lost in Translation»-stjernens talsperson er det ingen romanse på gang mellom Scarlett Johansson og 50 år gamle Sean Penn. Foto: Stella Pictures
BARE VENNER: Ifølge «Lost in Translation»-stjernens talsperson er det ingen romanse på gang mellom Scarlett Johansson og 50 år gamle Sean Penn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Nei, hun dater ikke den 24 år eldre stjernen

Den nysingle skuespillerinnen slår tilbake mot romanseryktene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For litt over en måned siden kom sjokkbeskjeden om at filmstjernene Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) skal skilles etter to års ekteskap.

Den siste tiden amerikanske kjendisnettsteder imidlertid spekulert i om Johansson skal ha funnet tonen med den nesten dobbelt så gamle Hollywood-stjernen Sean Penn (50).

Men nå slår skuespillerinnens talsperson tilbake mot ryktene, som hun mener er falske.

- Scarlett og Sean dater ikke – de har vært venner i mange år. Ingenting mer eller mindre, sier talspersonen til People.
 
Johansson og Reynolds begynte å date i 2007, og giftet seg i september året etter. De bekreftet at lykken hadde tatt slutt den 14. desember med en pressemelding.

- Etter lang og nøye vurdering, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet. Forholdet vårt begynte med kjærlighet og avsluttes med kjærlighet. Vi forventer ikke at dette blir holdt privat, men hadde satt pris på det, uttalte de den gang via sine talsmenn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er de sammen igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer