- Nei, han skifter ikke bleier

Marte Krogh sier at hun falt for en mannemann og synes det er helt greit at kjæresten ikke hjelper til med bleieskiftet.

KLAGER IKKE: Marte Krogh synes det er koselig å stelle med lille Sofia og synes ikke det gjør noe at kjæresten ikke hjelper til med bleieskift. Foto: Pål Bergstad / Stella pictures
KLAGER IKKE: Marte Krogh synes det er koselig å stelle med lille Sofia og synes ikke det gjør noe at kjæresten ikke hjelper til med bleieskift. Foto: Pål Bergstad / Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar ble fiolinisten Marte Krogh (37) og finansmilliardæren Jan Haudemann-Andersen (54) foreldre til datteren Sofia.

Haudemann-Andersen vakte sterke reaksjoner da han i forkant av fødselen uttalte at han det ikke var naturlig for ham å trille barnevogna eller ta ut pappapermisjon.

I et intervju med bladet «Mamma» sier Krogh at hun synes dette er helt uproblematisk, skriver Dagbladet.

– Jeg skjønner ikke at det skal være så viktig. Jeg falt for at han er en mannemann. Jeg liker det, sier hun ifølge avisa.

Hun innrømmer også at kjæresten ikke skifter bleier.

– Nei, og jeg forventer ikke at han skal gjøre det heller. Vet du hva, jeg synes det er så koselig å drive og dille med babyen. Jeg synes virkelig ikke det er noe stort problem at han ikke skifter bleier, forteller hun.

Mens Sofia er Kroghs første barn, har Haudemann-Andersen tre til fra tidligere forhold.LES OGSÅ: - Jeg er ikke en kuet kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer